Menu

Woonzorgcentrum

Het woonzorgcentrum Hoghe Cluyse wordt beheerd door het OCMW van Hemiksem. Samen met de Serviceflats Sint-Bernardus maakt het deel uit van het Woon- en zorgcentrum Hemiksem.

Het woonzorgcentrum Hoghe Cluyse biedt plaats aan 75 bejaarden. De kamers zijn verdeeld over 2 verdiepingen. Op elke verdieping bevindt zich een dagzaal, een keukentje, gemeenschappelijke badkamer en zithoeken. Op het gelijkvloers bevinden zich de diensten, de cafetaria, het ergo- en kinélokaal, het kapsalon en een ruime tuin.

Alle kamers zijn eenpersoonskamers. Elke kamer heeft ongeveer een oppervlakte van 24 m², inbegrepen een eigen badkamer met douche, lavabo en toilet. Tevens is er een ingemaakte kleerkast, een ingebouwde ijskast, aansluiting voor t.v. en telefoon. Vanzelfsprekend is er een oproepsysteem aanwezig. Verder is de kamer bemeubeld met een bed, tafel, stoel en zetel. Er blijft nog behoorlijke ruimte om zelf iets van eigen meubilair mee te brengen.

Bezoek de website zorg en gezondheid

Aanvraag opname

Wanneer je een aanvraag voor opname wenst te doen, maak je best vooraf een afspraak met de sociale dienst van het rusthuis. Bij het eerste gesprek wordt alle informatie verstrekt rond een opname in ons rusthuis. Er wordt een medisch en sociaal dossier opgesteld. Breng dan een kopie van de identiteitskaart mee.

Personeel

Een staf van verpleegkundigen, verzorgenden, keuken- en onderhouds-, animatie en administratief personeel, spant zich dagelijks in het de bewoners zo aangenaam mogelijk te maken.

Animatie

Wij trachten jouw verblijf in het woonzorgcentrum zo aangenaam mogelijk te maken. Hiervoor biedt ons animatieteam een ruim aanbod aan activiteiten aan. Zo zijn er momenten voorzien waarbij we de focus leggen op het samenzijn bijvoorbeeld: zingen, feestjes, modeshows, optredens, enz…

Daarnaast voorzien we ook een ruim aanbod aan activiteiten die meer gericht zijn op uw specifieke interesse zoals kaarten, bingo, uitstap, computerles, enz…

Deze activiteiten worden steeds aangekondigd op de activiteitenkalender op de verdieping. Ook in ons ‘Gazetteke’ vindt u deze activiteitenkalender terug.


Contact

Jelle Peeters

Maatschappelijk assistent
03 871 91 03
jelle.peeters@hemiksem.be

Mieke Van Doorslaer

Maatschappelijk assistent
03 871 91 06
mieke.van.doorslaer@hemiksem.be

Sociale dienst woonzorgcentrum Hoghe Cluyse

Bouwerijstraat 50
2620 Hemiksem

Tel: 03 871 91 03
E-mail: jelle.peeters@hemiksem.be

Op afspraak:

Maandag, woensdag & vrijdag: 09.00 u. - 11.00 u.
Maandag, dinsdag & donderdag: 14.00 u. - 15.30 u.

Openingsuren

Maandag - zondag:
Gesloten
Deze dienst is gesloten op volgende dagen: 20/07/2020, 21/07/2020, 02/11/2020, 11/11/2020, 25/12/2020
Deze dienst is nu gesloten