Menu

Zwembad

Elke weekdag wordt er aan schoolzwemmen gedaan. 
Het zwembad is niet meer toegankelijk voor openbaar gebruik. 
Je kan het zwembad volledig afhuren. Kinderen onder de 8 jaar dienen vergezeld te zijn van een meerderjarige persoon.

Zwembad Hemiksem: Atletiekstraat 1, 2620 Hemiksem

Vanaf de zomer 2021 zal het nieuwe intergemeentelijke zwembad in Aartselaar openen.

Huur hier voor het zwembad voor privégebruik e-loket

Afmetingen baden

  • Groot bad: 25 x 10,5 m ; 1,21m tot 3,46 m
  • Instructiebad: 10 x 5 m ; 0,60 m tot 0,90 m

Privé-verhuur

Je kan het zwembad van Hemiksem ook afhuren voor allerlei activiteiten.

-De glijbaan is stuk en kan niet gebruikt worden! -

Hoe aanvragen? 

Via ons online reservatieprogramma kan je zien of het zwembad nog beschikbaar is op het door jou gewenste moment. Hierna kan je het zwembad reserveren en de nodige documenten (kopie van de diploma’s en bijscholingsattesten van de redders) aan de vrijetijdsdienst te bezorgen.

Reservaties van het zwembad dienen minstens 14 dagen op voorhand doorgegeven te worden. Jouw reservatie is pas definitief nadat je alle noodzakelijke documenten tijdig hebt binnengebracht (een ondertekend exemplaar van het contract, diploma’s redders, bijscholingsattesten redders).

Huurprijs en betaling

De huurprijs van het zwembad bedraagt € 50 per uur. De betaling gebeurt via factuur. Annuleren kan kosteloos tot 14 dagen voor de activiteit.

Redders en toezichters

De huurder voorziet zelf de nodige redders en toezichters. Elke redder dient in het bezit te zijn van een geldig reddersdiploma en bijscholingsattest (een redder is verplicht om het voorbije jaar een bijscholing gevolgd te hebben). Een toezichter is een volwassen persoon van 18 jaar die extra toezicht houdt en die zelf niet het water in gaat.

Het opgelegd aantal redders en toezichters is afhankelijk van de gebruikte delen van het zwembad en kan je terugvinden in het schema onderaan.

Toegang

De conciërge/toezichter zal het zwembad voor de huurder openen en sluiten. De maximumcapaciteit van het zwembad bedraagt 50 personen. Zwemmen kan gedurende de gereserveerde uren. Vanaf 15 minuten voor tot 15 minuten na het zwemmen heb je toegang tot de kleedkamers, douches, toiletten en inkomhal. De verantwoordelijke, de nodige redders en toezichters ondertekenen bij aankomst een formulier. Zolang de redders en toezichters afwezig zijn kan er niemand het water in!

Vertrek

Alle ruimten dienen in propere toestand achtergelaten te worden. Zoniet zal er een extra retributie aangerekend worden. Kuismateriaal is ter beschikking bij de conciërge.

Vragen of problemen

Bij vragen of problemen op de dag van reservatie kan je contact opnemen met de conciërge of toezichter van het sportcentrum via 0495 80 75 87.

Hier onder kan u de huurovereenkomst vinden.

Downloads

pdf
doc
Huurovereenkomst.doc
Grootte: 164 KB
docx
Gebruikershandleiding .docx
Grootte: 2.7 MB