Menu

Vakantiekriebels

Zit je in de lagere school van Hemiksem of ben je inwoner?

Dan kan je tijdens de weekdagen van 9 u 's morgens tot 16.00 u. 's avonds terechtbij de Speelkriebels in Depot Deluxe, nijverheidsstraat 27. (Vooropvang vanaf 7u t/m. 9u en naopvang vanaf 16u t/m 18u)

Dan staan de Speelkriebels deze zomer voor je klaar vol met avontuur, sport, spel en creativiteit. Je zal er nieuwe vrienden en vriendinnen maken en nog zoveel meer. Door te spelen in groepsverband leren leer je de mogelijkheden van jezelf en van anderen te ontdekken. Er is ook ruimte voor vrij spel: gezelschapsspelen, strips lezen, voetballen,...

Ga naar het online inschrijfprogramma e-loket

Hoe registreren?

Je kan jezelf registreren via het online inschrijfprogramma. Je ontvangt op het opgegeven e-mailadres jouw gebruikersnaam en wachtwoord dat je nadien zelf kan wijzigen.

Wanneer je aanmeldt, kan je de gegevens van jouw kinderen toevoegen waardoor deze automatisch aan jouw account gekoppeld worden. Op deze manier moet je jezelf enkel aanmelden en per kind de gewenste activiteiten aankruisen. Wanneer de inschrijving in orde is ontvang je meteen een bevestigingsmail met de betalingsgegevens. Nadat de betaling in orde is gebracht, ontvang je nogmaals per mail een bevestiging en is je kind definitief ingeschreven. Je kan inschrijving(en) online opvolgen en ook nakijken of je reeds betaalde of niet.

Opgelet! Inschrijven per mail is sinds dit jaar niet meer mogelijk.

Uiteraard is er wel nog steeds de mogelijkheid om in te schrijven via de Vrijetijdsdienst.

Handleiding

Een overzichtelijke handleiding kan je onderaan deze pagina terugvinden. Indien er toch nog vragen of onduidelijkheden zijn, richt je dan tot de Vrijetijdsdienst.

Downloads

Monitoren

Ben jij 18 of ouder in de komende zomer? Ben je graag in groep en met kinderen bezig? Dan is speelpleinwerking misschien iets voor jou!
De vrijetijdsdienst organiseert tijdens de zomermaanden opnieuw de speelpleinwerking. Iedere 2 weken start er een nieuwe groep enthousiaste monitoren die zorgen voor een programma vol actieve en creatieve activiteiten.

Downloads

docx

Contact

Vrijetijdsdienst

Sint- Bernardusabdij 1
2620 Hemiksem

Tel: 03 288 26 90
E-mail: elodie@hemiksem.be

De Vrijetijdsdienst ondersteunt alles wat met jeugd, sport en de vele verenigingen in onze gemeente te maken heeft.

Het gemeentelijk zwembad, sporthal en de verschillende sportvelden vind je aan de Atletiekstraat 1 in Hemiksem. 

Openingsuren

Maandag:
9.00u - 12.00u
Dinsdag - woensdag:
9.00u - 12.00u, 14.00u - 16.00u
Donderdag - vrijdag:
9.00u - 12.00u
Zaterdag - zondag:
Gesloten
Deze dienst is gesloten op volgende dagen: 01/11/2019, 11/11/2019, 25/12/2019, 26/12/2019, 27/12/2019
Deze dienst is nu gesloten