Menu

Naar de lijst

Zapposdagen: maak je klaar voor een toffe herfstvakantie

Gepubliceerd op
Zappos herfst 2019

Het programma van de Zapposdagen voor de herfstvakantie ziet er weer zeer goed uit, al zeggen we het zelf. Je kan voor de herfstvakantie 2019 inschrijven en betalen vanaf maandag 30 september, 19.00u.

Wat kan je zoal verwachten? 

- Op maandag 28 oktober gaan we gezellig een spelletje bowling spelen en erna duiken we de speeltuin in. Kortom: voor een dagje vol fun moet je bij Antwerp Bowling zijn.

- Droom jij ervan om in de voetsporen van Delfine Persoon of Sugar Jackson te treden? Dan kan je dinsdag 29 oktober in Depot Deluxe naar onze boksworkshop komen. Je leert dan op een speelse, gemakkelijke en veilige manier boksen. Daarbij maken we weinig of geen direct fysiek contact. Met spelletjes oefenen we bewegingen, werpen, evenwicht, …


- Donderdag 31 oktober zakken we dan weer af naar het Red Star Line Museum in Antwerpen. We volgen het verhaal van Bessie, een meisje van 9 jaar dat met haar gezin naar Amerika reist. In het museum zoeken we 6 koffers met opdrachten en weetjes over de Red Star Line. Lezen telkens een stuk van het familieverhaal en tekenen, schrijven, voelen of vertellen.

Inschrijven

De programmaboekjes werden al in de scholen verdeeld. Maar je kan het hieronder ook downloaden. Inschrijven doe je het makkelijkste en snelste hier online.

Op maandagavond 30 september van 19.00u t.e.m. 20.00u kan u enkel langskomen bij de vrijetijdsdienst van Niel. Je kan hen dan ook telefonisch bereiken als er dringende vragen zijn. Alle andere dagen kan u in Hemiksem terecht. 


Kijk snel wat we allemaal voor jullie in petto hebben en snel inschrijven is de boodschap.

Downloads

pdf

Contact

Vrijetijdsdienst

Sint- Bernardusabdij 1
2620 Hemiksem

Tel: 03 288 26 91
E-mail: elodie@hemiksem.be

Het Administratief Centrum is enkel open op afspraak, u kan voor een afspraak bellen naar 03 288 26 20 of mailen naar afspraken@hemiksem.be.

De Vrijetijdsdienst ondersteunt alles wat met jeugd, sport en de vele verenigingen in onze gemeente te maken heeft.

Het gemeentelijk zwembad, sporthal en de verschillende sportvelden vind je aan de Atletiekstraat 1 in Hemiksem. 

Openingsuren

Maandag:
9.00u - 12.00u
Dinsdag - woensdag:
9.00u - 12.00u, 14.00u - 16.00u
Donderdag - vrijdag:
9.00u - 12.00u
Zaterdag - zondag:
Gesloten
Deze dienst is gesloten op volgende dagen: 25/12/2020
Deze dienst is nu gesloten
;