Menu

Naar de lijst

Kondig je evenementen gratis aan op onze website en in Hallo Hemiksem

Gepubliceerd op
kalender vereniging

Organiseert je vereniging een activiteit? Plan je een wafelenbak, spaghettislag of komt er een fuif of optreden aan? Toon aan Hemiksem wat jouw vereniging organiseert!

Na de stopzetting van Info Hemiksem willen we vanuit het lokaal bestuur het verenigingsleven en de gemeentelijke raden verder ondersteunen door promotie te maken voor hun werking en evenementen.

Erkende verenigingen en gemeentelijke raden in Hemiksem die hun evenementen binnen Hemiksem willen aankondigen kunnen dit doen via onze gemeentelijke website én via de Hemiksem app. Bovendien worden de verzamelde gegevens ook gratis opgenomen in de evenementenkalender van het gemeentelijke magazine Hallo Hemiksem. 

Het magazine Hallo Hemiksem zal vanaf september maandelijks verschijnen. Ook hier kunnen erkende verenigingen hun evenementen gratis aankondigen. Wil je je evenement aankondigen, stuur dan je gegevens door via onze website https://hemiksem.be/kalender/stel-een-event-voor .

Van zodra je jouw gegevens hebt doorgegeven kijken we het nog even na op de volledigheid ervan en komt het online te staan op onze website.

Evenementen die een politieke boodschap verspreiden en/of in strijd zijn met de openbare zeden zullen niet gepubliceerd worden. Ook privé-initiatieven of initiatieven met commerciële doeleinden komen niet in aanmerking. Enkel evenementen met een openbaar karakter én voor iedereen toegankelijk zijn worden aangekondigd.  


Contact

Communicatiedienst

Sint-Bernardusabdij 1
2620 Hemiksem

Tel: 03 288 26 55
E-mail: informatie@hemiksem.be

Het Administratief Centrum is enkel open op afspraak, u kan voor een afspraak bellen naar 03 288 26 20 of mailen naar afspraken@hemiksem.be.

Openingsuren

Maandag - donderdag:
9.00u - 12.00u, 14.00u - 16.00u
Vrijdag:
9.00u - 12.00u
Zaterdag - zondag:
Gesloten
Deze dienst is gesloten op volgende dagen: 02/11/2020, 11/11/2020, 25/12/2020
Deze dienst is nu gesloten
;