Menu

Naar de lijst

Goed nieuws voor skaters!

Gepubliceerd op
16 5 4 15 18 19 17

Tijdens de maanden juli en augustus verschijnt er opnieuw een pop-up miniramp aan het sportcentrum. Tijd dus om je skills uit de kast te halen! Een miniramp is ideaal voor tricks van de ervaren skaters, maar ook voor startende skaters, steppers en rollerskaters is de miniramp een uitstekende oefenbasis.

Check ook zeker onze lummelhoek! Dit is een permanente, overdekte plek waar je samen met je vrienden kan rondhangen. Deze lummelhoek is niet enkel een plaats om rond te hangen, het is ook een echt graffitikunstwerk van de hand van graffiti-artiest SMOK. Deze skate- en hangplaats is dus ‘the place to be’ tijdens de zomermaanden!

Voor de skaters hebben we nog meer goed nieuws! In oktober zal aan het sportcentrum een permanent skatepark gebouwd worden. In het skatepark zullen zowel ‘streetskate- elementen’ als een ‘bowl’ ingewerkt worden in hoogwaardig beton. Zowel de beginnende als de geoefende boarders, steppers, inlineskaters en BMX’ers zullen zich er thuis voelen. We gingen voor het ontwerp van het skatepark dan ook ten rade bij echte experts: de lokale skaters zelf. Ook in de verdere uitwerking van het skatepark zullen we de lokale ‘skatecrew’ nauw blijven betrekken.

Hou tijdens de zomermaanden de Facebook-pagina van de vrijetijdsdienst in de gaten voor meer info en updates rond de skate en hangplaats. 

Fijne zomervakantie!


Contact

Yves Peeters

Coördinator vrijetijdsdienst
03 288 26 90
yves.peeters@hemiksem.be

Vrijetijdsdienst

Sint- Bernardusabdij 1
2620 Hemiksem

Tel: 03 288 26 90
E-mail: yves.peeters@hemiksem.be

De Vrijetijdsdienst ondersteunt alles wat met jeugd, sport en de vele verenigingen in onze gemeente te maken heeft.

Het gemeentelijk zwembad, sporthal en de verschillende sportvelden vind je aan de Atletiekstraat 1 in Hemiksem. 

Openingsuren

Maandag:
9.00u - 12.00u
Dinsdag - woensdag:
9.00u - 12.00u, 14.00u - 16.00u
Donderdag - vrijdag:
9.00u - 12.00u
Zaterdag - zondag:
Gesloten
Deze dienst is gesloten op volgende dagen: 15/08/2018
Deze dienst is nu gesloten
;