Menu

Naar de lijst

De Sint komt aan op 24 november

Gepubliceerd op
sint

Ook dit jaar mogen we de Sint weer in onze gemeente verwachten voor een bezoekje aan alle brave en minder brave kindjes. Wij hebben bericht gekregen van de Sint dat hij op zaterdag 24 november 2018 rond 14.00 uur aan Callebeekveer zal aanmeren. 

Wij wachten jullie, samen met Silke Mastbooms (bekend van The Voice), vanaf 13u30 op met muziek en entertainment zodat de Sint warm verwelkomd wordt. Van het veer trekt de Sint met zijn koets naar de Depot Deluxe waar het feest verder gaat. Vanaf 15.00 uur kan u in de zaal terecht. Alle brave kindjes kunnen dan een bezoekje aan de Sint brengen, een foto trekken met zwarte piet, samen met Silke liedjes zingen, zich mooi laten schminken, nog gauw een tekening kleuren, de kunsten van onze ballonplooier bewonderen,… enzovoort.

De stoet trekt dit jaar van Scheldeboord via de Scheldestraat, Scheldeakker, Oxfordstraat, Heuvelstraat, Saunierlei, Statieplaats, Bouwerijstraat, Europalaan, Atletiekstraat, Georges Gilliotstraat, Bosstraat, Depotstraat, Kruishoevewijk en Nijverheidsstraat naar Depot Deluxe. 


;