Menu

Aanvraag evenement

Heb jij zin om een activiteit te organiseren? Dan proberen wij jou hier alvast op weg te zetten. Je kan een zaal huren of gebruik maken van het abdijpark. Vergeet niet om het meldingsformulier tijdig in te vullen. Het gemeentebestuur en de hulpdiensten verzamelen aan de hand van dit formulier gegevens over jouw activiteit. 


Doel meldingsformulier

Met het vooraf ingevulde meldingsformulier kan de politie bijvoorbeeld eerst contact opnemen met de organisator wanneer zij een klacht krijgen over je activiteit. Het is niet steeds nodig om meteen een interventieploeg te sturen. Anderzijds kan de politie snel ingrijpen wanneer er iets ernstig gebeurt. Ook voor jou als organisator kan deze fiche een handige checklist zijn. Invullen en terugbezorgen aan de vrijetijdsdienst is dus de boodschap!

Downloads

Info & subsidie

Als je een fuif gaat organiseren kan je best ook even naar fuifpunt surfen, daar vind je een schat aan informatie over het organiseren van fuiven. Vergeet ook zeker niet je activiteit in te vullen op onze activiteitenkalender!

Bekijk ook even of je activiteit mogelijk in aanmerking komt voor een subsidie.

Nog iets dat je niet kan vinden? Aarzel dan niet om ons je vraag even door te mailen!

Fuifmap

Je wil een feestje organiseren in de gemeente? Bekijk dan snel de handleiding die je hier kan downloaden. Je kan in de handleiding alle nuttige informatie vinden zodat je feestje volledig in orde is en een succes kan worden.

Safe party logo

Downloads

Bewonersbrief

De organisator van een een activiteit met versterkte muziek na 23 uur in Depot Deluxe moet de buurtbewoners daar tijdig over inlichten. 

De standaardbrief die je op deze pagina kan downloaden wordt door de organisatie ingevuld en verdeeld in de Nijverheidsstraat, Depotstraat, Kruishoevenwijk en Hoogstraat.

Downloads

docx
Bewonersbrief fuif.docx
Grootte: 13 KB

Contact

Vrijetijdsdienst

Sint- Bernardusabdij 1
2620 Hemiksem

Tel: 03 288 26 91
E-mail: elodie@hemiksem.be

Het Administratief Centrum is enkel open op afspraak, u kan voor een afspraak bellen naar 03 288 26 20 of mailen naar afspraken@hemiksem.be.

De Vrijetijdsdienst ondersteunt alles wat met jeugd, sport en de vele verenigingen in onze gemeente te maken heeft.

Het gemeentelijk zwembad, sporthal en de verschillende sportvelden vind je aan de Atletiekstraat 1 in Hemiksem. 

Openingsuren

Maandag:
9.00u - 12.00u
Dinsdag - woensdag:
9.00u - 12.00u, 14.00u - 16.00u
Donderdag - vrijdag:
9.00u - 12.00u
Zaterdag - zondag:
Gesloten
Deze dienst is gesloten op volgende dagen: 02/11/2020, 11/11/2020, 25/12/2020
Deze dienst is nu gesloten