Menu

Naar de lijst

Woonbeurs 2018

Gepubliceerd op
Woonbeurs 2018

Op zaterdag 24 februari organiseren de gemeenten Schelle, Hemiksem, Niel, Aartselaar en hun partners voor de derde keer een gezamenlijke woonbeurs. Dit keer komt de woonbeurs naar het Depot Deluxe in Hemiksem! 

Op deze woonbeurs worden alle inwoners en geïnteresseerden geïnformeerd over betaalbaar en veilig wonen en duurzaam (ver)bouwen. Bovendien stellen verschillende ontwikkelaars er hun woonprojecten voor.

Diverse woonaanbiedingen in de kijker
De sociale huisvestingsmaatschappijen De Ideale Woning en Arro Antwerpen informeren over sociale huurwoningen, sociale koopwoningen en sociale leningen. Daarnaast hebben verschillende private bouwheren een infostand, waar zij de aanwezigen laten kennismaken met hun woonprojecten. Ook wie een woning wil (ver)kopen of (ver)huren kan terecht bij de aanwezige IMMO-kantoren.

Verhuurders kunnen ook terecht bij de stand van de gemeenten om meer informatie te krijgen over de werking van de sociale verhuurkantoren.

Tips voor duurzaam (ver)bouwen
Verschillende overheden promoten en subsidiëren duurzaam (ver)bouwen. Bij de stand van de gemeentelijke woonloketten krijg je hierover meer info. Igean verstrekt bovendien leningen aan 2% om energiebesparende maatregelen uit te voeren in je woning en geeft op de beurs graag meer uitleg.

Voor meer gedetailleerde informatie over energiescans, extra aantrekkelijke premies voor dakisolatie en informatie omtrent het duurzaam (ver)bouwen van je woning terecht bij Natuurpunt, Vibe en Ecohuis Boom.

Wonen in een veilige woning
Tot slot komen ook politiezone Rupel en brandweerzone Rupel naar de woonbeurs. Zij wijzen je op mogelijke veiligheidsrisico’s in je woning wat betreft brandgevaar en inbraakpreventie. Verder geven ze je nuttige tips om deze te verhelpen.

Woonbeurs 2018
Depot Deluxe
Nijverheidsstraat 27
2620 Hemiksem
24 februari 2018 van 10 tot 17 uur
Toegang is gratis! 

Lees er hier meer over!


Contact

Johnny Claes

Administratief hoofdmedewerker
03 288 26 70
johnny.claes@hemiksem.be
;