Menu

Naar de lijst

Wolf Oil Corporation brengt Open Bedrijvendag naar Hemiksem

Gepubliceerd op
Logo_2017WEBSITE WOC_LogoWEBSITE WOC_1-1280x960

Op zondag 1 oktober organiseert het ondernemersnetwerk VOKA naar jaarlijkse traditie de 'Open Bedrijvendag'. Dit jaar zal ook in Hemiksem een bedrijf de deuren uitzonderlijk open stellen voor het publiek. Wolf Oil Corporation wil graag buurtbewoners, familie en vrienden uitnodigen voor een aangename kennismaking in gezellige setting.

Over een unieke kans gesproken, voor het eerst sinds de opening in 1955 opent Wolf Oil corporation de deuren voor bezoekers. De Open Bedrijvendag 2017 blijkt zo het ideale moment voor buurtbewoners, geïnteresseerden, familie en vrienden van de werknemers om een blik achter de schermen te werpen.

Wat valt er te beleven?
Via een app van het bedrijf ontdek je op een interactieve manier het hele productieproces van ruwe olie tot smeermiddel voor personenwagens, vrachtwagens, graafmachines en zelfs racewagens. Overal waar je halt houdt op het terrein zijn medewerkers aanwezig die als deskundigen extra info en uitleg voor je in petto hebben.Je leert dus ongetwijfeld iets bij!

Ook via kleine proefjes en filmpjes kom je meer te weten over de wereld van smeermiddelen. Naast de rondleiding voor volwassenen, voorziet Wolf Oil Corporation de informatie ook op kindermaat. Bovendien zijn er tal van activiteiten in de kidscorner waardoor ouders rustig kunnen genieten van een hapje en drankje.

Naast de rondleiding door de fabriek kan je ook het vernieuwde hoofdgebouw verkennen. Je maakt op 1 oktober kennis met het bedrijf dat al sinds 1955 onafgebroken in Hemiksem is gevestigd. Voor de creatieve bezoekers is er zelfs een workshop percussie op de olievaten van het bedrijf zelf. Tot slot neemt elke bezoeker een uniek cadeau mee naar huis...

Jobstand
Tijdens de Open Bedrijvendag zal de personeelsdienst van het smeermiddelenbedrijf ook tijd maken om je meer te vertellen over de openstaande vacatures. Interesse? Misschien vind jij op zondag 1 oktober wel de job van je leven! Meer info over de vacatures op www.wolfoil.com.

Wolf Oil Corporation nodigt iedereen van harte uit tussen 10 en 17 uur. De laatste groep vertrekt om 15 uur. Iedereen welkom op zondag 1 oktober op onderstaand adres:

Wolf Oil Corporation
Georges Gilliotstraat 52
2620 Hemiksem
www.wolfoil.com

Wolf Oil Corporation voorziet parkeergelegenheid die aangeduid zal zijn via signalisatie rondom het terrein. Het bedrijf is ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer via bushalte ‘Hemiksem Atletiekstraat’. Fietsers mogen hun fiets parkeren op de parking van het bedrijf.

Voor wie meer wil weten over de Open Bedrijvendag 2017: www.openbedrijvendag.be/wolfoil


;