Menu

Naar de lijst

Werken in Hemiksem

Gepubliceerd op
Wegenwerken2

18 JANUARI - 

Vanaf woensdag 20 tot en met vrijdag 29 januari zal de doorgang naar de garages in de Parklaan versperd zijn door het heraanleggen van de toegangweg.

De garages zullen tijdens deze periode niet toegankelijk zijn.

6 JANUARI - 

Vanaf maandag 11 tot en met woensdag 13 januari worden de oprit en het groenvak ter hoogte van Kerkeneinde 135 opnieuw aangelegd.

Het rijvak richting Hemiksem wordt hierdoor plaatselijk afgesloten en verkeer kan wisselend door via het andere rijvak (richting Aartselaar) door middel van tijdelijke verkeerslichten. 


UPDATE 26 NOVEMBER - 

Voor werken in opdracht van Infrabel zal de spooroverweg in de Bouwerijstraat afgesloten worden van vrijdag 27 november (22u) tot en met woensdag 2 december (19u). Een plaatselijke omleiding zal worden voorzien.

Voetgangers en fietsers kunnen de spooroverweg blijven gebruiken.

Er wordt zowel overdag als 's nachts gewerkt. De werken kunnen voor enige geluidshinder zorgen.

UPDATE 22 OKTOBER - 
De werken aan de Parklaan (zie hieronder) worden verlengd tot en met 30 oktober wegens bijkomende werkzaamheden aan de nutsleidingen. Dit heeft dus ook gevolgen voor het parkeren.

UPDATE 16 OKTOBER - 
Vanaf maandag 19 t.e.m. vrijdag 23 oktober zal de doorgang via de Parklaan naar de achterliggende garages tussen de Parklaan, de Plataanlaan, de Meidoornlaan en de Jan Sanderslaan onderbroken zijn voor herstellingswerken.

Om deze werken vlot te kunnen uitvoeren wordt er aan de bewoners gevraagd om wagens buiten de werfzone te parkeren, inclusief de wagens van bewoners die over opritten beschikken. Op deze manier kunnen onze diensten de werken vlot uitvoeren zodat iedereen snel kan genieten van een mooie heraangelegde straat.

UPDATE 9 OKTOBER - 

Voor werken in opdracht van Infrabel zal de overweg in de Bouwerijstraat afgesloten worden van 6 tot 11 november.

UPDATE 29 JULI - 

Vanaf 3 tot en met 5 augustus zal er gewerkt worden aan het kruispunt Parklaan en Assestraat. Dit kan enige hinder ter hoogte van het voetpad en het fietspad met zich mee brengen bij de afwerking van de aansluitingen.

UPDATE 15 JULI - 

Er zijn werken gepland aan de spooroverweg Bouwerijstraat/Statieplaats.
Hierdoor zal de overweg gesloten zijn vanaf donderdag 16 juli om 22 uur tot 6 uur op vrijdagochtend 17 juli.

UPDATE 15 JUNI -

De mensen van de groendienst laten ons weten dat het snoeien van de bomen in de Assestraat vlotter is verlopen dan verwacht. De straat is morgen weer open voor alle verkeer.

UPDATE 9 JUNI -

De zuilbeuken in de Assestraat zullen gesnoeid worden. Daarom zal er in de Assestraat tussen gemeenteplaats en toegangspoort kasteeldomein vanaf maandag 15 juni om 8.30u tot en met dinsdag 16 juni (16u) geen verkeer mogelijk zijn om de werken veilig te laten verlopen. Doorgaand verkeer dient de omleiding te volgen via de UNO-laan. In functie van de vordering van de snoeiwerken is het mogelijk dat er op donderdag 18 juni verder gewerkt wordt.


UPDATE 4 JUNI -
Vanaf 8 juni wordt er in de Parklaan gestart met de werken voor een volledige heraanlegging.
Er wordt in verschillende fasen gewerkt en plaatselijk zal er een omleiding voorzien worden.
Na voltooiing van de werken in december zal de Parklaan omgevormd zijn tot fietsstraat.


UPDATE 20 MEI -

Momenteel vinden er werkzaamheden plaats in de Abdijstraat, richting Sint-Bernardsesteenweg. Het voetpad wordt deels heraangelegd en is hierdoor onderbroken tot en met 25 mei. Fietsers moeten afstappen voor ieders veiligheid. 

Vanaf maandag 18 mei zullen er gedurende 2 weken onderhoudswerken uitgevoerd worden aan het fiets-/voetpadje naast de Vliet (ter hoogte van Kerkeneinde/Kleidaallaan). Je kan je fiets- of wandeltocht omleggen via de Zinkvalstraat.


Contact

Administratie Technische Dienst

Sint-Bernardusabdij 1
2620 Hemiksem

Tel: 03 288 26 62
E-mail: technischedienst@hemiksem.be

Het Administratief Centrum is enkel open op afspraak, u kan voor een afspraak bellen naar 03 288 26 20 of mailen naar afspraken@hemiksem.be.

Openingsuren

Maandag:
9.00u - 12.00u
Dinsdag - woensdag:
9.00u - 12.00u, 14.00u - 16.00u
Donderdag - vrijdag:
9.00u - 12.00u
Zaterdag - zondag:
Gesloten

Deze dienst is nu gesloten
;