Menu

Naar de lijst

Werken dicht bij huis? Jobsinhemiksem.be!

Gepubliceerd op
VIBH

De Vereniging van Industriële Bedrijven Hemiksem (VIBH) lanceert een nieuwe website waarop je terecht kan voor openstaande vacatures bij de leden van de VIBH.

De website www.jobsinhemiksem.be werd geboren nadat verschillende industriële bedrijven uit Hemiksem de koppen bij elkaar staken rond het thema mobiliteit. De leden beseften maar al te goed dat Hemiksem slechts 3 in- en uitgangswegen heeft. Toch zoekt iedereen actief naar oplossingen om ’s ochtends minder uitrijdend en ’s avonds minder inrijdend verkeer te hebben. Tegelijk bleek dat er bij de bedrijven relatief weinig inwoners van Hemiksem actief zijn in de bedrijven. Gemiddeld stellen deze bedrijven slechts 10% mensen uit Hemiksem te werk. Uiteraard zoekt elk bedrijf de juiste m/v op de juiste plaats, maar hieraan wilden de bedrijven van de VIBH toch iets veranderen.

Meer werknemers uit de onmiddellijke omgeving levert immers een win-winsituatie op voor zowel bedrijven, werknemers als de gemeente en haar inwoners. Mensen die dichtbij het werk wonen zijn meestal loyaler aan het bedrijf. Werknemers kunnen per fiets of te voet naar het werk en besparen zo ook tijd in en kosten aan de wagen. Tegelijk neemt voor iedereen de verkeersdrukte af.

Ben jij nog op zoek naar een job of wil je graag dichter bij huis werken? Kijk dan zeker regelmatig op www.jobsinhemiksem.be en wie weet vind je er wel de job van je dromen!


;