Menu

Naar de lijst

Werken aan verkeerslichten A12 starten op 5 november

Gepubliceerd op

UPDATE (22/11) zie onderaan!


Vanaf 5 november zullen er aan verschillende kruispunten aan de A12 en parallelweg N177 in Aartselaar werken gepland zijn die enkele weken zullen duren. 

De werken omvatten naast grond-kabelwerken ook slijpwerken en boringen met het uiteindelijke doel de verkeerslichteninfrastructuur te verbeteren en/of te vervangen door nieuwe verkeerslichten. 

In de week van 19 november zal er ook 's nachts gewerkt worden. Tussen 20.00 en 06.00 uur zullen de verkeerslichten dan per kruispunt volledig buiten werking zijn op de kruispunten met de Bist/Langlaarsteenweg, Leugstraat/Vluchtenburgstraat, Guido Gezellestraat/Helststraat en Kontichsesteenweg/Cleydaellaan. Tijdens deze nachtelijke werkzaamheden kan je de A12/N177 niet kruisen en is er enkel doorgaand verkeer mogelijk. Ook voor voetgangers en fietsers is het kruisen van de A12 dan niet mogelijk. 
Voor en tijdens de werken zal een duidelijke signalisatie aangebracht worden om de omleiding aan te duiden. 

Bijkomende en concrete informatie met betrekking tot deze werken zal gecommuniceerd worden via deze website en de facebook-pagina van Hemiksem. 
Ook de website van het departement Mobiliteit en Openbare Werken kan je hier raadplegen voor bijkomende informatie. 

Update: De nachtelijke werkzaamheden aan de kruispunten zullen doorgaan tijdens de weekends 1 & 2 december en 8 & 9 december. 


;