Menu

Naar de lijst

Wat zijn jouw ideeën voor 5 kruispunten op de A12 in Aartselaar en Wilrijk?

Gepubliceerd op
A12

Doe mee aan de digitale bevraging en prik jouw ideeën op de kaart!

De A12 in Aartselaar en Wilrijk is berucht om zijn gevaarlijke kruispunten en het fileleed. Daar wil minister Lydia Peeters dringend werk van maken. Ze maakte 3 miljoen euro vrij voor een grondige studie van deze zwarte kruispunten.

Nog voor het onderzoek start, legt het studieconsortium teamA12 het oor te luister bij de echte ‘kenners’ uit de regio. Bezoekers, bedrijven, passanten en geïnteresseerden van alle omliggende gemeente kunnen tot en met 18 maart deelnemen aan een ruime digitale bevraging op de website www.wegenenverkeer.be/A12 . In deze bevraging wordt gepeild naar jouw ideeën en aandachtspunten voor de toekomst van 5 kruispunten op de A12 op het grondgebied van Aartselaar en Wilrijk.

Via de ‘Denk mee’-pagina kan je eerst jouw verplaatsingsprofiel en je voorkeuren voor de kruispunten ingeven. Daarna mag je jouw ideeën en aandachtspunten voor de herinrichting van de kruispunten op een kaart prikken.

Als gemeente willen we dit initiatief mee ondersteunen.
Dus aarzel niet en laat van je horen! Zo krijgen de onderzoekers een goed beeld van wat leeft bij de gebruikers en omwonenden van de A12/N177 en kunnen ze gepaste oplossingen uitwerken.

Wil je ook in de toekomst op de hoogte blijven van de volgende inspraakstappen? Abonneer je dan via de website van Wegen & Verkeer op de digitale nieuwsbrief. Zo krijg je alle informatie tijdig in jouw mailbox.


Contact

Dienst Mobiliteit

Sint-Bernardusabdij 1
2620 Hemiksem

Tel: 03 288 26 76
E-mail: mobiliteit@hemiksem.be

Het Administratief Centrum is enkel open op afspraak. Meer info kan u hier vinden.

Openingsuren

Maandag - zondag:
Gesloten
Deze dienst is gesloten op volgende dagen: 24/12/2021, 31/12/2021
Deze dienst is nu gesloten
;