Menu

Naar de lijst

Uw belastingaangifte invullen? De FOD Financiën maakt het u gemakkelijk!

Gepubliceerd op
belastingen

Om uw veiligheid te garanderen in de huidige context van het coronavirus zijn alle sessies voor hulp bij het invullen van de aangiften geannuleerd, zowel in de kantoren van de FOD Financiën als in de gemeenten.

Uw aangifte VIA TAX-ON-WEB (MYMINFIN): Simpel en snel!

Ga naar MyMinfin.be en meld u aan om toegang te krijgen tot uw aangifte (grotendeels vooraf ingevuld) of tot uw voorstel van vereenvoudigde aangifte.

U heeft een voorstel van vereenvoudigde aangifte gekregen?

- Uw gegevens zijn juist en volledig? U moet niets doen.

- Uw gegevens zijn onjuist of onvolledig? U moet ze corrigeren, hetzij in Tax-on-web (via MyMinfin.be), hetzij via het papieren antwoordformulier.

Meer informatie? Hulp nodig?

- Raadpleeg de website van FOD Financiën: www.fin.belgium.be

- Laat uw aangifte invullen door de experten van de FOD Financiën

Bel naar het nummer dat op de envelop van uw aangifte staat zodra u die ontvangt. U krijgt een afspraak om uw aangifte te laten invullen per telefoon. Na het invullen per telefoon, ontvangt u per post een document met de meegedeelde gegevens. U moet dat document ondertekenen en terugsturen. U zult de indiening van uw aangifte ook kunnen afronden via Tax-on-web (MyMinfin).

- Bel de FOD Financiën op 02 572 57 57 (elke werkdag van 8.30 uur tot 17 uur) voor algemene informatie.

Maak het uzelf gemakkelijk en ontvang uw documenten van de FOD Financiën digitaal via de eBox, de digitale en beveiligde ‘brievenbus’ van de overheid.

Meer info vindt u op financien.belgium.be/nl/ebox.


;