Update werken Assestraat - Gemeenteplaats - U.N.O.-laan (30/10/2023)

Gepubliceerd op  maandag 30 okt 2023 om 12:43 uur

Algemene update

Traject Kerkeneinde – Parklaan: Alle riolerings- en wegenwerken zijn uitgevoerd. De rode toplaag op het fietspad is aangebracht. De aanplantingen en verkeersborden worden op korte termijn voorzien.

Traject Beukenlaan – Ingang kasteel: De funderingslaag voor het fietspad is gelegd. Na de herfstvakantie wordt er opnieuw gestart worden met het leggen van de klinkers in de rijweg.

Traject ingang kasteel – Gemeenteplaats: Ook hier werd de funderingslaag voor het fietspad gelegd. Vanaf 13 november worden de voetpaden met klinkers aangelegd in de Assestraat en Gemeenteplaats aan de kant van de Heiligstraat. Eind november/begin december wordt de toplaag voor de rijweg gelegd tussen de ingang van het kasteel tot aan de Lindelei. Na het aanleggen en uitharden van de toplaag en afwerking van de voetpaden kan de route Heiligstraat - Lindelei opengesteld worden.

Gemeenteplaats tot Frans Blocklaan: Vanaf 6 november wordt op de Gemeenteplaats glijbeton voor de rijweg gegoten. Vanaf 23 november wordt de onderlaag van het asfalt op de Gemeenteplaats aangelegd.

Tijdens de herfstvakantie is het bouwverlof en wordt er niet gewerkt aan de heraanleg.

Naar top