Update werken Assestraat - Gemeenteplaats - U.N.O.-laan (19/04/2024)

Gepubliceerd op  vrijdag 19 apr 2024 om 11:56 uur

Update werken Gemeenteplaats: Afgelopen week werd de toplaag asfalt gelegd in de UNO-laan tot voor het kruispunt. De werken op de Gemeenteplaats konden niet plaatsvinden door de hevige regenval. De toplaag op de Gemeenteplaats zal gelegd worden op 6 mei. De Gemeenteplaats en Frans Blocklaan zullen daarom afgesloten zijn voor alle verkeer van 6 tot 13 mei.

Op woensdag en donderdag 24 en 25 april worden de afwerklagen asfalt gelegd op het kruispunt en in de Assestraat tot aan het kasteel. Deze afwerklaag moet uitharden tot vrijdag 3 mei. Tussen 24 april en 3 mei is al het verkeer op deze afwerklaag verboden. Een omleiding wordt voorzien, gelieve de signalisatie te volgen. 

Buslijn 133 zal van 24 april tot en met 5 mei via de Cleydaellaan, Bouwerijstraat en Delvauxstraat naar de Sint-Bernardsesteenweg rijden. Buslijnen 14 en 298 zullen de N148 volgen.

Vanaf 3 mei zal de huidige omleiding via de Assestraat terug kunnen gevolgd worden. De Gemeenteplaats en het eerste deel van de UNO-laan blijven nog afgesloten voor doorgaand verkeer om de laatste afwerkingen te kunnen doen. 

Zo zal op 16 mei de rode toplaag asfalt nog aangebracht worden op de fietspaden van de UNO-laan en zal ook deze rode asfalt aangebracht worden op het nog te asfalteren stukje Parklaan- Assestraat.

Hieronder vind je alle omleidingen nog eens handig opgelijst.

24 april tot 3 meiToplaag wordt gelegd op het kruispunt Gemeenteplaats-Assestraat en in de Assestraat tot aan het kasteel. Volg de voorziene omleiding.
24 april tot 5 meiBuslijnen 14 en 298 volgen de N148 en rijden dus niet door het centrum.
24 april tot 5 meiBuslijn 133 rijdt van Aartselaar via Cleydaellaan, Bouwerijstraat en Delvauxstraat naar Schelle.
Vanaf 3 meiDe huidige omleiding via de Assestraat en Kerkeneinde gaat terug open voor het verkeer. De Gemeenteplaats en het stuk van de U.N.O.-laan blijven afgesloten.
6 tot 13 meiToplaag wordt gelegd op de Gemeenteplaats. Gemeenteplaats en Frans Blocklaan zijn niet bereikbaar.
16 meiDe rode toplaag wordt gelegd op het fietspad van de U.N.O.-laan en de Parklaan-Assestraat.
Naar top