Update werken Assestraat - Gemeenteplaats - U.N.O.-laan (03/05/2024)

Gepubliceerd op  vrijdag 3 mei 2024 om 08:30 uur
Voorbije week werd het asfalt gelegd op het kruispunt en in de Assestraat tot aan het kasteel. Het kruispunt Assestraat - Gemeenteplaats is ondertussen terug opengesteld.

Op 6 mei wordt de toplaag op de Gemeenteplaats gelegd. De Gemeenteplaats en Frans Blocklaan zullen daarom afgesloten zijn voor alle verkeer van 6 tot 13 mei. De Gemeenteplaats en het eerste deel van de U.N.O.-laan blijven ook daarna nog afgesloten voor doorgaand verkeer om de laatste afwerkingen te kunnen doen.

Buslijn 133 zal tot en met 17 mei via de Kleidaallaan, Bouwerijstraat en Delvauxstraat naar de Sint-Bernardsesteenweg rijden. Buslijnen 14 en 298 zullen de N148 volgen.

Op 16 mei wordt de rode toplaag asfalt aangebracht op de fietspaden van de U.N.O.-laan en op het nog te asfalteren stukje Parklaan- Assestraat.

Hieronder vind je alle omleidingen nog eens handig opgelijst.

24 april tot en met 17 meiBuslijnen 14 en 298 volgen de N148 en rijden dus niet door het centrum.
24 april tot en met 17 meiBuslijn 133 rijdt van Aartselaar via Cleydaellaan, Bouwerijstraat en Delvauxstraat naar Schelle.
6 tot 13 meiToplaag wordt gelegd op de Gemeenteplaats. Gemeenteplaats en Frans Blocklaan zijn niet bereikbaar. 
Na 13 mei tot einde werken op de gemeenteplaats. De Gemeenteplaats en UNO-laan blijven nog enige tijd voorbehouden voor plaatselijk verkeer. Dit tot de laatste afwerkingen uitgevoerd zijn. 
16 meiDe rode toplaag wordt gelegd op het fietspad van de U.N.O.-laan en de Parklaan-Assestraat.



Naar top