Menu

Naar de lijst

Sport en spel in de krokus- en paasvakantie

Gepubliceerd op
Schermafbeelding 2020-01-08 om 12.34.41

Neem je agenda maar boven en noteer in dikke letters de zapposdagen en sportkampen voor dit voorjaar! Er staat opnieuw een spannend programma op poten.

Een account aanmaken kan u  hier doen, inschrijven kan u via deze link doen.


KROKUSVAKANTIE

Yoga, Mega Bounce, ...
Met de Zapposdagen staat er in de krokusvakantie op maandag een dagje yoga op de planning. Op dinsdag kan je mee naar Mega Bounce Trampoline Park in Hoboken. Op donderdag voorzien we ook nog een toffe activiteit. Meer informatie volgt nog op onze website.

Kleuterzwemkamp
In de krokusvakantie organiseren we in samenwerking met de sportkriebels een zwemkamp voor kleuters! We werken met de verschillende niveaus watergewenning/starters - beheersen de beweging al - afwerken van de techniek waardoor iedere kleuter welkom is.

Eén uur per voormiddag krijg je les in kleine groepjes op niveau van het kind, de rest van de voormiddag wordt er omnisport aangeboden. De activiteiten zullen doorgaan in de sporthal en het zwembad van Hemiksem van 9u. - 12u. . We voorzien nog vooropvang vanaf 8u. en na-opvang tot 12.45u.

Iedere dag voorzien we voor de kinderen een koek en drankje en op het einde van de week ontvang je een zwembrevet. Kinderen die in Hemiksem wonen of naar school gaan betalen 55 euro voor een weekje zwemkamp. Kinderen die niet in Hemiksem wonen of naar school gaan betalen 65 euro.

PAASVAKANTIE

Walibi, muziekworkshop, Chocolaterie
In de paasvakantie kunnen de muzikanten in spé terecht bij onze muziekworkshop op maandag. Dinsdag trekken we met z’n allen naar Walibi. Donderdag dompelen we ons onder in de lekkere wereld van chocolade, we gaan namelijk naar de Chocolaterie in Westmalle.

Skatekamp
De tweede week pakken we het iets sportiever aan. We hebben een echt skatekamp op de planning staan. Ben je helemaal in de ban van skateboarden dan bieden we je vier dagen skateboardlessen aan. Op een veilige manier leren we je de hipste moves aan. Maar er is ook een workshop griptape art, skateboardmontage en bekijken we de coolste skatevideos.

Danskamp
In de eerste week bieden we een danskamp aan voor de 9- tot 16-jarigen. Dit jaar komen zeker de volgende stijlen aan bod: moderne dans, funky jazz en musical.

Begin januari zal het programmaboekje van de zapposdagen en onze sportkampen in de scholen verdeeld worden.
Je kan het ook hier het boekje downloaden

Maandag 27 januari 2019 om 18u. starten de inschrijvingen. Voor meer informatie kan u bij de vrijetijdsdienst terecht.

Downloads


Contact

Sim Leroy

Medewerker vrijetijdsdienst
03 288 26 91
sim@hemiksem.be

Vrijetijdsdienst

Sint- Bernardusabdij 1
2620 Hemiksem

Tel: 03 288 26 91
E-mail: elodie@hemiksem.be

Het Administratief Centrum is enkel open op afspraak, u kan voor een afspraak bellen naar 03 288 26 20 of mailen naar afspraken@hemiksem.be.

De Vrijetijdsdienst ondersteunt alles wat met jeugd, sport en de vele verenigingen in onze gemeente te maken heeft.

Het gemeentelijk zwembad, sporthal en de verschillende sportvelden vind je aan de Atletiekstraat 1 in Hemiksem. 

Openingsuren

Maandag:
9.00u - 12.00u
Dinsdag - woensdag:
9.00u - 12.00u, 14.00u - 16.00u
Donderdag - vrijdag:
9.00u - 12.00u
Zaterdag - zondag:
Gesloten
Deze dienst is gesloten op volgende dagen: 02/11/2020, 11/11/2020, 25/12/2020
Deze dienst is nu gesloten
;