Menu

Naar de lijst

Seniorenbeurs 4 oktober 2018

Gepubliceerd op
Seniorenbeurs

De seniorenadviesraden en gemeentebesturen van Hemiksem en Schelle organiseren samen de Seniorenbeurs op donderdag 4 oktober.

In Depot Deluxe aan de Nijverheidsstraat in Hemiksem kan je tussen 13.00 en 17.00 uur terecht bij een 30-tal standen met heel wat informatie voor de hedendaagse senioren. 
Zo zijn er doorlopend gehoortesten, krijg je info over de mindermobielencentrale of vind je hier misschien een vereniging waar je je al lang wou bij aansluiten. Ook toeristische informatie over de Rupelstreek of de juiste info over thuiszorg en serviceflats in de streek kan je doorlopend gratis verkrijgen. 
Om 14.00 uur kan je luisteren naar een lezing over moderne etiquette door Kurt Van Eeghem. Enkel voor de lezing is inschrijven vooraf verplicht via de bibliotheken van Hemiksem en Niel of de cultuurdienst in Schelle. Ook via www.ivebica.be kan je je inschrijven. De toegangsprijs voor de lezing bedraagt 4 euro.

De seniorenbeurs is gratis te bezoeken en de koffie zal voor jullie klaar staan. Vergeet je zeker niet te registreren voor de aanwezigheidstombola.


;