Menu

Naar de lijst

​Samen halen we kinderarmoede uit de luiers

Gepubliceerd op
DSCN2851

De aankoop van luiers voor baby's en jonge kinderen neemt een serieuze hap uit het budget van jonge en kwetsbare gezinnen. Met de Pamperbank willen we deze gezinnen ondersteunen bij de aankoop van pampers en doen hiervoor beroep op alle inwoners van Hemiksem.

Het idee van de Pamperbank is eenvoudig. Héél wat gezinnen hebben vaak een overschot aan pampers. Kinderen groeien snel uit de luiers, hebben een grotere maat nodig of worden zindelijk. Deze overschotten kunnen gedeponeerd worden in de daarvoor voorziene inzamelboxen. De ingezamelde luiers worden gesorteerd per maat en in pakketten van 25 luiers voor 1 euro via Welzijnsschakel Tochtgenoten verkocht aan gezinnen die hiervoor in aanmerking komen. De opbrengst komt volledig ten goede van Welzijnsschakel Tochtgenoten voor de aankoop van nieuwe luiers.

Wil je de pamperbank steunen maar heb je geen luiers op overschot, dan kan je luiers aankopen en deze binnenbrengen bij de medewerkers van het Huis van Het Kind in het Administratief centrum.

Op volgende locaties kan je de pamperboxen terug vinden:

- Administratief Centrum, Sint-Bernardusabdij
- Bibliotheek, Heuvelstraat

Meer info Leentje De Maeyer via huisvanhetkind@hemiksem.be of 0497 41 44 19


Contact

Huis van het kind

Sint-Bernardusabdij 1
2620 Hemiksem

Tel:
E-mail: huisvanhetkind@hemiksem.be

www.huisvanhetkindhemiksemnielschelle.be

Openingsuren

Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
9.00u - 12.00u
Woensdag:
14.00u - 16.00u
Donderdag - zondag:
Gesloten
Deze dienst is gesloten op volgende dagen: 24/12/2021, 31/12/2021
Deze dienst is nu gesloten
;