Menu

Naar de lijst

Participatiemoment: Geef je mening over de verkeersleefbaarheid in Hemiksem

Gepubliceerd op
Hemiksem plan

Hemiksem wil werk maken van een nieuw circulatieplan, met oog voor vlot verkeer, aandacht voor de zwakke weggebruiker en verkeersveiligheid. De gemeente is bij studiebureau Vectris gaan aankloppen om dit in goed banen te leiden.

Na een jaar van onderzoeken, verkeerstellingen en overleg is Vectris klaar met een reeks van voorstellen om de circulatie en verkeersleefbaarheid in Hemiksem aan te pakken. Daar hebben we de hulp en input van jullie nodig.

Tijdens deze participatiemomenten willen we samen met jullie dieper ingaan op de voorstellen. Wat is jullie idee? Wat kan er beter? Wat kan er volgens jullie anders? We verzamelen al jullie bedenkingen en werkende voorstellen verder uit zodat deze in een latere fase opgenomen kunnen worden in collegebesluiten. De besluiten passeren langs projectstuurgroep mobiliteit en uiteindelijk de gemeenteraad. We hopen dat jullie samen met ons willen nadenken over het circulatieplan. We kijken er dan ook naar uit om zoveel mogelijk mensen te horen tijdens deze infomomenten.

Je bent welkom op de participatiemomenten

23/11/21 voor Hemiksem-Noord (inwoners die wonen in of ten noorden van Scheldestraat, Kerkstraat, Monnikenhoflaan en Groenenhoekweg)

24/11/21 voor Hemiksem-Zuid (inwoners die wonen ten zuiden van Scheldestraat, Kerkstraat, Monnikenhoflaan en Groenenhoekweg)

Locatie: Sint-Bernardusabdij, Scheldezaal. Langskomen kan telkens tussen 18 en 20 uur. Je hoeft niet de hele tijd aanwezig te zijn.

Inschrijven  

Inschrijven voor deze participatiemomenten kan door een mailtje te sturen naar mobiliteit@hemiksem.be met de vermelding van uw naam/adres en uw keuze: noord of zuid.


;