Menu

Naar de lijst

Oudejaarsnachtbiljet De Lijn

Gepubliceerd op
Banner oudjaar De Lijn

Dankzij de ondersteuning van het gemeentebestuur van Hemiksem kan je als inwoner van Hemiksem ook dit jaar gratis gebruik maken van alle Feestbussen en –trams van De Lijn op oudejaarsavond en Nieuwjaar.

Het oudejaarsnachtbiljet wordt als 'Oudjaar ticket op sms' uitgereikt. Je hoeft dus niet meer naar de gemeente om je biljet op te halen.

Ga naar het registratieportaal voor onze gemeente. Na registratie krijg je een e-mail van De Lijn met instructies voor de activatie van jouw SMS Oudjaar ticket. Je kan tot maximum 4 gezinsleden registreren onder één gsm-nummer. Belangrijk is wel dat iedereen alle verplaatsingen samen maakt, elke reiziger dient namelijk over een geldig vervoerbewijs te beschikken.

Het SMS ticket is geldig van 31 december 2017 om 18.00 u. tot 1 januari 2018 23.59 u. Je mag binnen de geldigheidsperiode zoveel verplaatsingen maken als je wil. Je activeert je ticket door EVENT te sturen naar 4884 tijdens Oudjaar voor je op de bus of tram stapt. Per sms-ticket wordt er een kost van 0,15 euro aangerekend door je provider.

Indien je niet wenst te registreren kan je nog steeds terecht in de Lijnwinkels of bij de chauffeur om je Oudejaarsnachtbiljet aan te kopen aan de prijs van 3,00 euro of koop je een Oudjaar SMS ticket via EVENT naar 4884 aan de prijs van 3,00 euro (+0,15 euro providerkost).

Onderaan deze pagina kan je de dienstregeling en de overzichtskaartjes voor oudejaarsnacht downloaden. 

We wensen je alvast een bruisende feestnacht en veilige verplaatsingen dankzij jouw privé-chauffeur van De Lijn!

Downloads

pdf
pdf
F15_Oudjaar2017.pdf
Grootte: 807 KB

Contact

Johnny Claes

Administratief hoofdmedewerker
03 288 26 70
johnny.claes@hemiksem.be
;