Menu

Naar de lijst

Nieuwe voorschriften brandveiligheid voor publiek toegankelijke gebouwen

Gepubliceerd op
Brandveilig

- Vanaf 1 januari 2018: Geactualiseerde brandveiligheidsvoorschriften voor alle gebouwen en lokalen toegankelijk voor publiek! -

Ben jij exploitant of verantwoordelijk voor de uitbating van een zaal, café, restaurant, winkel of een publiek toegankelijk gebouw? Let dan even goed op want dit bericht is voor jou bestemd. 

Hulpverleningszone Rivierenland verzorgt niet alleen de brandbestrijding en hulpverlening binnen onze gemeente. De zone zet zich ook in voor de brandveiligheid van handelszaken en gebouwen die bezoekers ontvangen.

Daarom werkte de preventiedienst van onze hulpverleningszone een uniform en geactualiseerd reglement uit voor alle publiek toegankelijke gebouwen vanaf 1 januari 2018.

Wat dit concreet inhoudt, verneem je op de verschillende gratis infomomenten die door Hulpverleningszone Rivierenland worden georganiseerd op onderstaande locaties en data:

Brandweerkazerne BornemPuursesteenweg 147, Bornem Dinsdag 14 november 10.00 u.
Brandweerkazerne BoomDijleweg 5, Boom Donderdag 16 november 19.00 u.
Brandweerkazerne MechelenDageraadstraat 4, Mechelen Maandag 20 november 10.00 u.
Brandweerkazerne MechelenDageraadstraat 4, Mechelen Dinsdag 21 november 19.00 u.
Brandweerkazerne LierHoogveldweg 97, Lier Woensdag 22 november 10.00 u.
Brandweerkazerne PutteMechelbaan 361, Putte Woensdag 29 november 19.00 u. 

Je kan aansluiten waar en wanneer je wil, zonder verplichte inschrijving. Gedurende een infomoment van ongeveer een half uur wordt het nieuwe reglement toegelicht, waarna je vragen kan stellen.

Onderaan deze pagina lees je de bijhorende brochure. 

Downloads

pdf

;