Menu

Naar de lijst

Nieuwe fase rioleringswerken N177 richting Antwerpen

Gepubliceerd op
omleiding

Maandag 2 september start Aquafin in Aartselaar met de volgende fase van de aanleg van een gescheiden rioleringsstelsel aan de N177 tussen het kruispunt met de Guido Gezellestraat en de beek ter hoogte van de automarkt/koffie Rombouts.

Daarvoor worden de busstrook en één rijstrook van de N177 plaatselijk afgesloten. Eén rijstrook van de N177 blijft steeds toegankelijk voor bestemmings- en busverkeer.

Vanaf 2/9 kan je vanuit de Guido Gezellestraat niet meer de A12 of N177 op en omgekeerd. Het kruispunt blijft vermoedelijk afgesloten tot 30 november 2019.

Bestemmingsverkeer Schelle en Hemiksem

Het is om veiligheidsredenen onverantwoord om automobilisten via de middenbaan linksaf te laten slaan richting Hemiksem aan het kruispunt Cleydaellaan.

Van in de Rupeltunnel wordt daarom al aangegeven dat bestemmingsverkeer voor Schelle en Hemiksem best in Boom de autosnelweg verlaat. Vrachtverkeer naar Hemiksem wordt gevraagd om door te rijden tot aan de Krijgsbaan (Wilrijk). Voor wie vanuit Antwerpen komt met bestemming Hemiksem of Schelle, wijzigt er niets.

Op zaterdag 31 augustus gaat het kruispunt N177 / Kontichsesteenweg terug open. De lichten worden die ochtend nog aangepast, wat tijdelijk hinder met zich zal meebrengen. Vanaf dan is er op dat kruispunt wel terug kruisend verkeer mogelijk van de ene naar de andere zijde van de A12.


;