Menu

Naar de lijst

Meest bezochte webpagina's hemiksem.be 2017!

Gepubliceerd op
Meest bezochte paginas 2017X Meest bezochte paginas 2017

De jaarwisseling is traditioneel een periode waarin veel 'lijstjes' worden overlopen. Vraag jij je ook wel eens af welke onderwerpen het meest gelezen worden op onze gemeentelijke website? Wel dan presenteren we je hier de top 5 van meest gelezen webpagina's van 2017! 

1&2. Waterbus boven (12 917 & 10 747 bezoeken)

Na de homepage (die uiteraard de drukst bezochte pagina vormt) pieken niet één maar twee nieuwsitems over de waterbus die sinds voorbije zomer tussen Hemiksem en Antwerpen vaart. Ook op sociale media merkten we al hoe populair de waterbus wel is! Ook niet-Hemiksemnaars vonden duidelijk de weg naar onze communicatiekanalen naar aanleiding van de ingebruikname van het alternatieve vervoermiddel. 

3. Pagina Vrije Tijd (8204 bezoeken)

Van op de homepage of rechtstreeks komen heel wat bezoekers meteen op de pagina over de vrijetijdsbeleving in Hemiksem terecht. Op zoek naar activiteiten, informatie over Zapposdagen of de speelpleinwerking. Maar toch vooral naar info over de veerdienst Hemiksem-Bazel! Met 4114 'views' is de pagina /vrijetijd/veerdienst-hemiksem-bazel immers de meest bezochte pagina onder het onderwerp vrije tijd! 

4. Nieuwspagina (7469 bezoeken)
Geen verrassing maar op nummer 4 vinden we de nieuwspagina. Hier lees je allerlei nieuws over de gemeente Hemiksem. Van op sociale media of via de nieuwsbrief verwijzen we je vaak rechtstreeks door naar een nieuwspagina maar blijkbaar gaan jullie ook regelmatig zelf op zoek naar nieuws door een kijkje te komen nemen op de nieuwspagina. 

5. Vacaturepagina (7060 bezoeken) 
Is de gemiddelde Hemiksemnaar niet zo tevreden met zijn huidige job of zorgt de filestress voor een zoektocht naar werk dichter bij huis? Vast staat dat de pagina met vacatures bij gemeente en OCMW duidelijk veel interesse wekt! 

Om af te sluiten nog een weetje: de maand juni was met 15 577 bezoekers de drukste maand voor www.hemiksem.be. Ook hier zit de waterbus voor iets tussen... Als je weet dat we in Hemiksem met ruim 11 000 inwoners zijn toch een opvallend cijfer! 


Contact

Joeri De Jongh

Verantwoordelijke communicatie
03 288 26 55
joeri@hemiksem.be
;