Menu

Naar de lijst

Meer dan 20 vacatures bij Lamifil in Hemiksem

Gepubliceerd op
Lamifil

Lamifil is al 90 jaar een vaste waarde in Hemiksem en ver daarbuiten. Innovatie en vakmanschap smelten bij Lamifil samen tot unieke koper- en aluminiumproducten die overal ter wereld worden ingezet. Lamifils hightech hoogspanningskabels voorzien miljoenen mensen duurzaam van energie. 

Met spoorwegbovenleidingen doet het bedrijf treinen over de hele wereld efficiënter rijden. Koper- en aluminiumdraden vanuit Hemiksem worden gebruikt om auto’s, vliegtuigen, maar ook elektronica en consumentenproducten te maken. Om verder te groeien is Lamifil momenteel op zoek naar zowel jong als ervaren talent voor de site in Hemiksem. Er staan ruim twintig vacatures open.

Kansen voor jonge én ervaren technische talenten, van arbeiders tot ingenieurs

Op dit moment zijn er bij uitstek mooie kansen voor technische profielen bij Lamifil. Het bedrijf is volop op zoek naar productiemedewerkers, operatoren, techniekers maar ook ingenieurs en technologen. ‘Voor goede mensen hebben we altijd plaats, zowel voor een schoolverlater als voor een vijftig- of zestigplusser’, verduidelijkt Ilse Evenepoel, operations manager bij Lamifil. Alle vacatures zijn hier te vinden.

Als een van de grootste werkgevers in Hemiksem heeft Lamifil heel wat troeven in handen. In de eerste plaats werk je bij Lamifil mee aan complexe, innovatieve maar erg tastbare producten. Als medewerker kan je initiatief nemen en je job is heel afwisselend en uitdagend. Jonge mensen kunnen bij Lamifil bovendien van de ervaren medewerkers een pak ervaring opdoen. Vandaag lopen er overigens verschillende vernieuwingsprojecten, onder meer rond digitalisering, datacaptatie en track & trace. Ook dat toont aan dat Lamifil in de toekomst investeert.

Met de fiets naar je werk

Voor mensen uit en rond Hemiksem is Lamifil als werkplek uiteraard heel aantrekkelijk gelegen. “Hier kan je werk en leven in balans houden, omdat je flexibel en in de buurt kan werken, buiten het drukke stadsverkeer,” licht Ilse Evenepoel toe.

Een focus op kwaliteit en vernieuwing heeft Lamifil doen uitgroeien tot een gezond bedrijf en een gereputeerde wereldspeler met vooraanstaande klanten. Met de wereld als zijn speelveld én toch lokaal sterk aanwezig, draagt Lamifil bij tot een toekomst waarin innovatie en technologie meer welvaart en welzijn creëren. Durvers en doeners krijgen bij Lamifil de kans om mee te schrijven aan een mooi verhaal.

Voor meer informatie over werken bij Lamifil kan je terecht op https://lamifil.be/careers/ of neem je contact op met Nancy Marschang via hr@lamifil.be.


;