Menu

Naar de lijst

Maak je klaar voor de speelpleinwerking zomer 2018

Gepubliceerd op
Affiche speelpleinwerking

De zomer is in zicht. De vrijetijdsdienst is dus volop bezig met een fantastisch en uitdagend zomerprogramma uit te werken. De speelpleinwerking gaat dit jaar door van maandag 2 juli t.e.m. vrijdag 24 augustus. Voor de sportieve jongeren onder ons staan er verschillende sportkampen op het programma. Ook voor de kleuters is er dit jaar een leuk kamp voorzien.

Van maandag 2 juli tot en met vrijdag 24 augustus gaat onze jaarlijkse speelpleinwerking door. Het speelplein opent zijn deuren elke weekdag van 9 tot 16 uur. Op woensdag bestaat er de mogelijkheid om slechts een halve dag naar het speelplein te komen en dit tot 12 uur. Er is telkens vooropvang voorzien van 8 tot 9 uur en naopvang van 16 tot 18 uur. Op 15 augustus is het speelplein gesloten.
De speelpleinwerking wordt begeleid door onze top monitorenploeg die telkens in perioden van 2 weken het speelplein bemannen. Elke week staat een nieuw thema met boeiende activiteiten op het programma: pleinspelen, waterspelletjes, uitstappen, workshops, barbecueën, zwemmen en nog zo veel meer.

Ben jij ondertussen helemaal overtuigd. Schrijf je dan zeker in!

Het volledige programma kan je samen met het huishoudelijk reglement en verdere praktische informatie je hier onder downloaden. Verder zullen de kinderen die naar school gaan in Hemiksem, het boekje ook via de scholen meekrijgen. Je kan het natuurlijk ook steeds komen ophalen op de vrijetijdsdienst.

Hoe inschrijven?

Vanaf dinsdag 8 mei 2018 om 18 uur kan je inschrijven voor zowel de speelpleinwerking als de sportkampen. Dit kan via deze link.

Indien je nog geen account hebt, maak je best op voorhand een account aan. Dit vergemakkelijkt het inschrijven op het moment zelf. Je kan ook steeds terecht op de vrijetijdsdienst om je in te schrijven: dinsdag 8 mei tussen 18.00 u. en 19.30 u. en verder tijdens de openingsuren van de vrijetijdsdienst.

Voor de inschrijvingen van de speelpleinwerking of een sportkamp krijg je volgend jaar een belasting- attest zodat je dit kan gebruiken bij jouw belastingaangifte.

Meer informatie over onze sportkampen kan u hier vinden.

Downloads

pdf
Speelplein2018.pdf
Grootte: 5.3 MB

Contact

Karolien De Leeuw

Medewerkster vrijetijdsdienst
03 288 26 91
Karolien@hemiksem.be

Vrijetijdsdienst

Sint- Bernardusabdij 1
2620 Hemiksem

Tel: 03 288 26 90
E-mail: yves.peeters@hemiksem.be

De Vrijetijdsdienst ondersteunt alles wat met jeugd, sport en de vele verenigingen in onze gemeente te maken heeft.

Het gemeentelijk zwembad, sporthal en de verschillende sportvelden vind je aan de Atletiekstraat 1 in Hemiksem. 

Openingsuren

Maandag:
9.00u - 12.00u
Dinsdag - woensdag:
9.00u - 12.00u, 14.00u - 16.00u
Donderdag - vrijdag:
9.00u - 12.00u
Zaterdag - zondag:
Gesloten

Deze dienst is nu gesloten
;