Menu

Naar de lijst

Lokale politieonthalen zone Rupel gesloten

Gepubliceerd op
politie

De lokale politieonthalen van Hemiksem, Niel, Rumst en Schelle blijven gesloten zolang het gouverneursbesluit geldig is – voorlopig dus alvast heel de maand augustus. 

Tijdens de eerste Coronagolf zagen we dat de meeste mensen vlot hun weg naar het hoofdcommissariaat in Boom vonden ofwel hun bezoek konden uitstellen. Tijdens deze tweede golf blijven de gemeentehuizen zelf open maar kan je dus niet meer (op afspraak) terecht op de politieonthaalposten. Het zonecommissariaat in Boom (Jozef Van Cleemputplein 5, Boom) blijft elke dag open van 08.00u tot 20.00u. Je kan er zelfs terecht zonder afspraak. Er gelden wel strikte maatregelen (mondneusmaskerplicht, handen ontsmetten, één voor één binnen…) die je kan lezen voordat je het commissariaat binnengaat. Denk aan de gezondheid van jezelf en de politiemedewerkers. Kan je je bezoek uitstellen of jouw vraag via e-mail (pz.rupel@police.belgium.eu) of telefoon (03 443 09 00) stellen? Bedankt om dit zo te doen!

Alle mensen die reeds een afspraak hadden gepland voor deze maand, hebben bericht ontvangen van de politie dat hun afspraak werd geannuleerd. Het is niet mogelijk om een nieuwe afspraak te plannen voor de maand augustus. De vrijgekomen capaciteit wordt ingezet in de strijd tegen het Coronavirus. #samentegencorona


;