Menu

Naar de lijst

Hemiksem verdeelt folder met informatie over coronamaatregelen

Gepubliceerd op
Schermafbeelding 2020-03-23 om 13.50.02

Het openbare leven viel de afgelopen dagen zo goed als stil, ten gevolge van de coronacrisis. U krijgt nu via verschillende mediakanalen heel wat nieuws te verwerken. 

Vaak maken tegenstrijdige berichtgevingen het moeilijk om de juiste, accurate informatie te ontvangen. We zien op verschillende facebookgroepen ook foute informatie staan die voor 'waar' worden aangenomen en verder wordt verspreid. Net als het coronavirus willen we deze verspreiding van foutieve informatie stoppen. 

Vandaag, 23 maart, zal u als inwoner van Hemiksem een folder ontvangen met een antwoord op uw vragen, tips en contactinformatie. De beschermingsmaatregelen zijn streng maar strikt noodzakelijk en weloverwogen. 
We blijven met aandrang vragen om de 'social distance'-regel zo strikt mogelijk op te volgen en het huis enkel te verlaten wanneer dit echt nodig is. 


Neem de folder goed door. Wie denkt dat het allemaal zo'n vaart niet loopt, zit fout en is een gevaar voor zichzelf, zijn gezin, familie, vrienden en buren. Alleen als iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en burgerzin toont, krijgen we deze gezondheidscrisis onder controle. 


Verdere laatste informatie kan u steeds raadplegen via onze website www.hemiksem.be of www.info-coronavirus.be

Zorg goed voor jezelf en de anderen om je heen. Samen kunnen we dit aan!

Downloads

pdf
Bewonersbrief 23 maart.pdf
Grootte: 605 KB

;