Menu

Naar de lijst

Hemiksem app viert eerste verjaardag

Gepubliceerd op
Abdijapp

De Hemiksem app bestaat 1 jaar en ondertussen hebben al zo'n 700 Hemiksemnaren de app in hun smartphone zitten sinds deze app online werd voorgesteld op 1 september tijdens het evenement 'Licht op Hemiksem'.

We kunnen ondertussen de balans opmaken van de meestgebruikte toepassingen in de app. Zo wordt de afvalkalender het vaakst geraadpleegd en de verschillende gemeentediensten worden ook druk bezocht. Op een jaar tijd werden er meer dan 300 meldingen gedaan via de app (bijvoorbeeld van een sluikstort).

Verschillende verenigingen en handelaren hebben ook hun weg gevonden zodat hun informatie terug te vinden is in de Hemiksem app.

We kunnen stellen dat de opkomst van sociale media en het algemene gebruik van de smartphone ervoor zorgen dat de inwoner actief op zoek gaat naar snelle informatie. We zijn op een jaar tijd dan ook enorm geëvolueerd en de app kreeg begin 2019 een uitbreiding met de integratie van de afvalkalender. We blijven vanuit de gemeente de noden verder opvolgen en staan open voor suggesties zodat we de app in de toekomst verder kunnen uitbreiden. 


Contact

Communicatiedienst

Sint-Bernardusabdij 1
2620 Hemiksem

Tel: 03 288 26 55
E-mail: informatie@hemiksem.be

Het Administratief Centrum is enkel open op afspraak, u kan voor een afspraak bellen naar 03 288 26 20 of mailen naar afspraken@hemiksem.be.

Openingsuren

Maandag - donderdag:
9.00u - 12.00u, 14.00u - 16.00u
Vrijdag:
9.00u - 12.00u
Zaterdag - zondag:
Gesloten
Deze dienst is gesloten op volgende dagen: 25/12/2020
Deze dienst is nu gesloten
;