Menu

Naar de lijst

Gratis infoavond groepsaankoop dak – en zolderisolatie

Gepubliceerd op

Dak – of zolderisolatie is één van de beste investeringen voor je woning. Want warme lucht stijgt, zodat je woning de meeste warmte verliest via je dak. Je dak isoleren kan bovendien op veel manieren. En vaak zijn de werken minder ingrijpend dan je denkt. 

Laat je niet afschrikken, maar informeer je goed. Zo vermijd je verrassingen, doorprik je verkooppraatjes en maak je betere keuzes. Tegelijk zorg je voor een lagere energiefactuur en meer wooncomfort. Schrijf je daarom vandaag nog in voor onze gratis infoavond in Rumst of Wijnegem!

Advies in mensentaal

Jouw gemeente en het EnergieK Huis organiseren een infoavond waarin je alles te weten komt over dak en zolderisolatie. Voorkennis is niet nodig. We overstelpen je niet met moeilijke technische termen, maar spreken jouw taal. Ontdek aan de hand van praktijkvoorbeelden de voor-en nadelen van materialen en technieken.

Om je goed op weg te helpen organiseert het EnergieK Huis samen met jouw gemeente een groepsaankoop dak en zolderisolatie. Via een groepsaankoop kan je zonder zorgen, én voor een lagere prijs, dak of zolderisolatie laten plaatsen door een lokale aannemer.

Schrijf je vandaag nog in!

Deze infoavonden zijn gratis. Schrijf je vlug in, want de plaatsen zijn beperkt.

De infoavond dak – en zolderisolatie in Rumst vindt plaats op 12/11/2019 in het gemeentehuis Kon. Astridplein 12 te Rumst, van 19uur tot 21 uur. Inschrijven kan via de website www.fluvius.be/energiefit of www.igean.be/groepsaankoopdakisolatie

De infoavond dak en zolderisolatie in Wijnegem vindt plaats op 28/11/2019 in gemeenschapscentrum ’t Gasthuis Turnhoutsebaan 199 te Wijnegem, van 19 tot 21 uur. Inschrijven kan via de website www.fluvius.be/energiefit of www.igean.be/groepsaankoopdakisolatie


Contact

Sven Van Gyseghem

03 288 26 63
sven@hemiksem.be
;