Menu

Naar de lijst

Gilliot & Roelants Tegelmuseum heropent zijn deuren vanaf zondag 31 mei

Gepubliceerd op
Tegelmuseum

Na een gedwongen sluiting omwille van de coronacrisis opent het Gilliot & Roelants Tegelmuseum komende zondag 31 mei opnieuw de deuren voor het publiek.

De grote tentoonstelling over Gilliot en de art nouveau is uitgesteld, maar de bezoeker hoeft niet op zijn honger te blijven zitten. Enkele nieuwe panelen zullen in de loop van de komende weken in het museum verschijnen. Enkele oudere topstukken worden of zijn ondertussen gerestaureerd. Een tipje van de art nouveau-sluier zal zo toch al opgelicht worden. Ondertussen loopt ook nog de wisseltentoonstelling “Goede vaart!”. Daarin wordt vooral gefocust op tegels of panelen met een nautisch of maritiem thema.

Het museum zal vanaf 31 mei elke zondag open zijn. In juli en augustus wordt dit uitgebreid en zal het steeds van woensdag tot en met zondag de deuren openen, telkens van 14u tot 17u. De inkom blijft gratis.

Coronamaatregelen

Om social distancing te garanderen zal het aantal bezoekers per uur beperkt worden. Wil je er zeker van zijn dat je op het gewenste uur binnen kan, stuur dan minstens 24u op voorhand een mailtje naar info@gilliottegelmuseum.be.

Voorts worden bezoekers o.a. gevraagd aan de ingang hun handen te ontsmetten en het aangegeven parcours te volgen doorheen het museum.

Meer info:

Stefan Van Linden

0494 310 910

stefan_vanlinden@hotmail.be


;