Menu

Naar de lijst

Gele Dozen worden volop uitgedeeld

Gepubliceerd op
GeleDoos1_ccexpress (1) GeleDoos5

Op donderdag 24 maart konden 80-plussers uit Hemiksem gratis een Gele Doos ophalen in woonzorgcentrum Hoghe Cluyse. De Gele Doos bevat belangrijke medische en persoonlijke informatie voor hulpdiensten. Ze wordt bewaard in de koelkast, zodat ze snel te vinden is. Dankzij de Gele Doos is de zoektocht naar identiteitspapieren en medische documenten bij noodgevallen verleden tijd.

Medewerkers van het wzc en leden van de seniorenadviesraad gaven bij de uitreiking de nodige info mee. Ook burgemeester Luc Bouckaert en schepen van Sociale Zaken Annick De Wever staken een handje toe. 

Het lokaal bestuur roept alle 80-plussers, die nog geen Gele Doos hebben opgehaald, op om dat alsnog te doen. De Gele Doos kan immers levens redden. Op donderdag 31 maart is er een tweede uitreiking, opnieuw in woonzorgcentrum Hoghe Cluyse van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur. 

Binnenkort zal elke inwoner van Hemiksem de Gele Doos kunnen kopen voor € 3. Alle info over het levensreddende doosje vind je op https://hemiksem.be/welzijn-en-ocmw/de-gele-doos


;