Menu

Naar de lijst

Feestbus van De Lijn op oudejaarsnacht en nieuwjaarsdag

Gepubliceerd op
Delijn

Om zich tijdens de overgang van oud naar nieuw op een veilige manier te verplaatsen biedt De Lijn een aangepast routeplan en dienstregeling aan. 

Bovendien kan je je nu registreren om een gratis sms-ticket te ontvangen dat je dan kan gebruiken binnen de periode van 31 december vanaf 18.00 uur tot 1 januari om 23.59 uur. 

Per gsm-nummer kunnen er vier sms-tickets aangevraagd worden en je moet je hiervoor op voorhand registreren op de website van De Lijn. De registratie dient te gebeuren vóór 30 december 2018.

Opgelet: het Oudejaarsnachtbiljet is pas geldig nadat de reiziger zijn/haar sms-ticket voor aanvang van zijn/haar eerste rit activeert. Dit dient hij/zij te doen door EVENT te sms’en naar 4884. Van dan af is het sms-ticket onbeperkt geldig voor alle verplaatsingen die worden gemaakt binnen de periode 31 december 2018 om 18:00u tot 1 januari 2019 om 23:59u.

De eerste 340 inwoners-reizigers die zich via het online-platform registreren dienen niet te betalen, en dit dankzij de bijdrage van de gemeente Hemiksem aan het Oudejaarsnachtaanbod.

Meer info en registratie kan je hier vinden.

Downloads

pdf
Traject oudejaarsnacht.pdf
Grootte: 802 KB

;