Menu

Naar de lijst

Feest in het abdijpark

Gepubliceerd op
Abdijparkfeest

Op zondag 28 april valt er heel wat te beleven rond het abdijpark in Hemiksem. Naast erfgoeddag waarbij het Gilliot & Roelants Tegelmuseum en het heemmuseum 'Ontrent den Hover' de deuren openen, zal ook de weide voor de abdij voor heel wat feestvreugde zorgen.

'Feest in het abdijpark' is de afsluiter van het PDPO Platteland+ project 'Sint-Bernardusabdij in Hemiksem: kruispunt aan de Schelde'. Tijdens dit evenement kom je heel wat te weten over de toekomstplannen van het park. 

Vanaf 13 uur zorgt de gratis animatie voor een namiddagvullend programma waarbij iedereen welkom is. Live-muzikanten van Le Temps du Moi zorgen voor een Franse sfeer in Hemiksem. Je helemaal 'zen' voelen kan je met een yogasessie op de abdijweide. Of speel je liever een spelletje Kubb?
Kinderen kunnen zich uitleven op het springkasteel. Je kan ook je eigen vliegende wolken uit schuim maken (smileclouds) en de animators van Tattoo On Wheels zorgen voor je eigen huidvriendelijke tijdelijke tattoo. Bij de schapenherder kan je terecht met al je vragen over zijn kudde. 

Gidsen nemen je mee rond en in de abdij en laten je kennismaken met de geschiedenis en de toekomst van de abdijsite. Ook je boogschutterstalent kan je testen op de abdijsite.  
Een feestelijke dag om zeker nu al in je agenda te zetten! 


Contact

Organisatiebeheersing en meldpunt

Sint-Bernardusabdij 1
2620 Hemiksem

Tel: 03 288 26 54
E-mail: melding@hemiksem.be

Openingsuren

Maandag:
9.00u - 12.00u
Dinsdag - woensdag:
9.00u - 12.00u, 14.00u - 16.00u
Donderdag - vrijdag:
9.00u - 12.00u
Zaterdag - zondag:
Gesloten
Deze dienst is gesloten op volgende dagen: 25/12/2020
Deze dienst is nu gesloten
;