Menu

Naar de lijst

Enquête herinrichting A12/N177 t.h.v. Aartselaar en Wilrijk-Zuid

Gepubliceerd op
14265-situatieplan bevraging tunneldak finaal

De A12/N177, één van de grote invalswegen naar Hemiksem, komt over enkele jaren ter hoogte van Aartselaar en Wilrijk-Zuid (Antwerpen) geheel of gedeeltelijk onder de grond te liggen. Het Agentschap Wegen & Verkeer (AWV) wil nu graag weten welke invulling jij zou geven aan de vrijgekomen bovengrondse ruimte. 

Moet er meer groen komen of heb je eerder nood aan sportterreinen en speelruimte? Nog tot en met 15 februari kan je jouw mening geven via de online bevraging 'Wat als beton vervangen kan worden door groen en speelruimte?'. 

De bevraging kadert in de herinrichtingsplannen van vijf onoverzichtelijke en drukke kruispunten op de A12 in Aartselaar en Wilrijk-Zuid tussen IKEA en Decathlon. Met de herinrichting wil het AWV de veiligheid en doorstroming voor alle weggebruikers verbeteren en de barrière die de A12 in Aartselaar vormt zo goed mogelijk wegwerken. 

Meer info over de herinrichtingsplannen kan je lezen op https://www.wegenenverkeer.be/werken/herinrichting-a12/n177-aartselaar-en-wilrijk-zuid-studiefase.

Beeldmateriaal © AWV


;