Menu

Naar de lijst

Eerstelijnszone RupeLaar vaccineert volop verder

Gepubliceerd op
griepprik

Eerstelijnszone RupeLaar herinnert iedereen er graag aan om de afspraak voor een boosterprik op voorhand te bevestigen. Op die manier weten ze wie er langskomt en gaan er geen dosissen verloren. Ben je ziek of kan je om een andere reden niet naar je afspraak komen? Vergeet ook dan je afspraak niet te verzetten.

Ouders die hun kinderen willen laten vaccineren, kunnen nog steeds een afspraak maken. Heb je de papieren versie van de uitnodiging niet (meer)? Je vindt de vaccinatiecode van je kinderen ook in je burgerprofiel of je mag ons infopunt ook altijd bellen.

Het Infopunt van RupeLaar is elke weekdag bereikbaar op het nummer 03 269 30 00 (van maandag tot donderdag van 9 tot 16u en op vrijdag van 9 tot 13u).

Heb je vragen over het vaccinatiecertificaat ?

Je kan een papieren versie van je vaccinatiecertificaat aanvragen met je rijksregisternummer via een helpdesk van de Vlaamse overheid op het nummer 078 78 78 50. Je ontvangt het certificaat dan enkele dagen later per post. Je kan het certificaat 24/7 aanvragen via het keuzemenu van deze helpdesk. Wil je een persoonlijk gesprek met een helpdeskmedewerker, dan kan je contact opnemen op weekdagen tussen 9 en 19 uur en op zaterdag tussen 10 en 18 uur.

Heb je vragen over contact tracing of het quarantainecertificaat?

Ben je positief getest op corona? Het contactonderzoek probeert je te bellen, maar je kan ook zelf al je contacten online doorgeven. Zo ontvangen zij snel een testcode om zich te laten testen. Je kan bellen naar 02 214 19 19. Heb je een quarantaineattest nodig? Dat kan je via hetzelfde telefoonnummer aanvragen.


;