Menu

Naar de lijst

​Een week om te bedanken

Gepubliceerd op
bedankt

Met 750.000 zijn ze, de vrijwilligers die zich in Vlaanderen inzetten. Sommigen doen dat elke dag opnieuw, anderen maken zich met momenten vrij. De één heeft veel tijd, de ander wat minder. 

Maar één ding hebben ze gemeen: die duizenden vrijwilligers zetten zich onbezoldigd en uit vrije wil in voor een goed doel, in hun buurt, bij acties en evenementen of in jouw organisatie. Ze zetten hun talenten in en doen dat meestal met veel plezier en voldoening. Om al die mensen, die vaak achter de schermen hun steentje bijdragen, te bedanken is er Dé Week. Tijdens Dé Week van de Vrijwilliger van 27 februari tot 7 maart laten we samen zien dat we die inzet niet vanzelfsprekend vinden.

Bovendien is het op maandag 1 maart 'internationale complimentendag'. Ideaal dus om jouw vrijwilliger of iemand anders eens een extra complimentje te geven.

Ook in onze gemeente zetten talrijke vrijwilligers zich belangeloos in. Onze gemeente is Helemaal Hemiksem dankzij onze zwerfvuilruimers, vrijwilligers in het woonzorgcentrum, helpende handen bij talrijke verenigingen, extra steun bij non-profitorganisaties,…. Kortom: bedankt voor die vrijwillige handen!


;