Een nieuwe website!

Gepubliceerd op  maandag 29 apr 2024 om 08:30 uur

Je kan er niet naast kijken, we hebben een nieuwe website! En niet alleen het uitzicht van de website is veranderd. Met deze nieuwe website zorgen we voor een gebruiksvriendelijk menu, een uitgebreide online dienstverlening en werken we nu samen met de UiT-databank om de activiteiten in onze gemeente te communiceren.

Na tien jaar was onze gemeentelijke website aan een update toe. Met de input van burgers en alle interne diensten werd daarom een nieuwe website gelanceerd. Het resultaat oogt niet alleen mooi, maar is ook gebruiksvriendelijker dan de vorige website. 

Met deze nieuwe website zetten we een belangrijke stap voorwaarts om de dienstverlening aan de inwoners te verbeteren. Voor de start van de bouw van de nieuwe website werd een enquĂȘte verspreid onder de burgers. Met die opmerkingen gingen we aan de slag. 

Zo ging de opbouw van het menu op de schop, is er een specifieke module gewijd aan wegenwerken, heeft de zoekfunctie een serieuze upgrade gekregen en kunnen burgers nu nog meer zaken online aanvragen. 

De nieuwe website is deel van onze digitale transformatie.. Binnenkort zal er ook een online chatbot aan de website toegevoegd worden, zodat burgers nog sneller het antwoord op hun vragen kunnen vinden. Daarnaast krijgt het verenigingsleven en de middenstand ook nog een mooie plek op de nieuwe website.

Naar top