Menu

Naar de lijst

Dag van de zorg op zondag 21 maart

Gepubliceerd op
Dag van de zorg

Naar aanleiding van het Coronavirus werd de jaarlijkse Dag van de Zorg op 15 maart 2020 geannuleerd. Maar ook in 2021 is er geen opendeurdag omwille van de Corona-pandemie.

We starten tijdens de Week van de Zorg op maandag 15 maart en eindigen met de feestdag Dag van de Zorg op zondag 21 maart. We doen dat door te informeren en te verbinden. We gaan zingen, babbelen, elkaar ontmoeten en zoveel meer. Kortom, we maken er een echt feest van!

Met de campagne “ik hou van u” brengen we een ode aan iedereen die zorgt. Zowel de professionele zorgverlener als de vrijwilligers en de mantelzorgers krijgen alle aandacht die ze verdienen.

Wat valt er te beleven tijdens de Week en op Dag van de Zorg?

De Zorg- en Welzijnssector zingt massaal het nummer “ik hou van u” van Noordkaap in hun bubbel. Verschillende muzikanten gaan op bezoek bij zorgorganisaties met hun cover van “Ik hou van u”. Misschien komt er wel iemand bij u langs om samen coronaproof te zingen.

Op zondag 21 maart om 12 uur roepen we de Vlamingen op om vanuit hun deur te zingen en spelen de Vlaamse beiaardiers in alle steden “Ik hou van u”. En op zondagnamiddag gaan de plaatselijke jeugdbewegingen op zangtour. Misschien komen ze ook wel langs bij jullie.

Meer info: www.dagvandezorg.be


;