Menu

Naar de lijst

CAW biedt extra psychische ondersteuning

Gepubliceerd op
corona triest

Een CAW helpt mensen met al hun welzijnsvragen en -problemen. Ook in tijden van corona. Daarom lanceert CAW Boom-Mechelen-Lier een extra aanbod voor mensen die nood hebben aan psychische ondersteuning ten gevolge van de coronacrisis. 

Mensen die nood hebben aan een gesprek kunnen bellen op het gratis nummer 0800 13 500. Het CAW is alle werkdagen bereikbaar van 9u-12u en van 13u-16u30 (met uitzondering van donderdagvoormiddag).

De verscherpte maatregelen tegen het coronavirus hebben een grote impact op het dagelijkse leven, maar ook op het psychisch welzijn van sommige mensen (ze ervaren stress, angst, depressieve gevoelens, partnergeweld, eenzaamheid, …). Het is belangrijk om de huisartsen zoveel mogelijk te ontlasten. Bijgevolg kunnen mensen voor psychisch ondersteuning terecht bij CAW Boom-Mechelen-Lier. Langskomen kan op dit moment niet, net zomin als een huisbezoek, maar we staan wel paraat via telefoon, mail en chat. De professionele hulpverleners bieden hen een luisterend oor en reiken hen handvaten aan om deze gevoelens een plaats te geven. Indien ze merken dat er toch een dieperliggend probleem speelt, bespreken ze met hen de mogelijkheid om verder begeleid te worden door één van hulpverleners.

Wenst u graag meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen of raadpleeg de website www.caw.be


;