Menu

Naar de lijst

BIN Varenvelden in startblokken

Gepubliceerd op
Ondertekening protocol BIN Varenvelden

Na de succesvolle start van het Buurt Informatie Netwerk (BIN) bloemenwijk en BIN Z (zelfstandigen) en de start van het BIN Zuid is nu ook het protocol voor BIN Varenvelden ondertekend. 

BIN-coördinator Marc Van Kerckhoven en co-coördinatoren Pieter Devou en Albert van Dingenen overtuigden in hun omgeving al meer dan 50 bewoners om deel uit te maken van het nieuwe BIN. 

Volgende straten maken deel uit van BIN Varenvelden: Bredestraat (tussen Lindelei en Arendweg), Terlochtweg, Lindelei, Wijngelagweg, Rietweg, Lelielaan, Halfbunderweg, Strepeweg, Notelaarstraat, Fr. Huysmanslaan, E.Van Nuffelenlaan, J. De Grooflaan, Heiligstraat, Tuitboslei, J. Van der Aa laan, J. Roelantslaan, E. Creadolaan en L. De Schepperlaan.

Ook voor de oprichting van BIN Dorp en BIN Oost zijn acties aan de gang al lopen de inschrijvingen daar voorlopig minder vlot.

Zo blijven er twee zones over in Hemiksem waarvoor nog geen oprichting van een BIN werd aangevraagd. BIN West (alle straten ten westen van de spoorlijn tussen Delvaustraat en K. De Backerstraat ) en een BIN centrum (alle straten gelegen tussen Assestraat en UNO-laan).

Indien in deze twee zones mensen wonen die ook daar een BIN willen oprichten mogen zij steeds contact opnemen met commissaris Koen Eggers via BIN@politiezonerupel.be of met burgemeester Luc Bouckaert burgemeester@hemiksem.be.

Meer informatie over de verschillende BIN in Hemiksem vind je hier.


;