Menu

Naar de lijst

Bewonersdrink

Gepubliceerd op
bewonersdrink

Het is bijna zover. Na uit- en afstel door je-weet-wel-wat kunnen we eindelijk weer een Bewonersdrink organiseren. Concreet ben je op zondag 15 mei van harte welkom in Depot Deluxe (Nijverheidsstraat 27, 2620 Hemiksem). Tussen 14 en 17 uur kan je bij een hapje en een drankje gezellig bijpraten met de andere Hemiksemnaren.

Rondleidingen

Je ontdekt er bovendien wat er allemaal in onze gemeente leeft. Zo kan je een rondleiding krijgen op de oude Bekaertsite. Het consortium legt er uit hoe het een tweede leven aan de industriële site zal geven. Bij aankomst op de bewonersdrink kan je je inschrijven voor zo’n rondleiding. Verder laten Toerisme Rupelstreek en Casa Blanca Concerts je kennismaken met hun zomerprogramma, zal je kunnen plaatsnemen in de gloednieuwe elektrische deelwagen, kan je de lokale brandweer ontmoeten… Kortom, voor ieder wat wils.

Elke aanwezige inwoner krijgt vijf drankbonnetjes. Bij aankomst in Depot Deluxe geef je het strookje, te vinden op bladzijde 12 in de Hallo Hemiksem van mei, ingevuld af. In ruil krijg je dan de drankbonnetjes.

Ben je een nieuwe Hemiksemnaar?

De burgemeester en schepenen nodigen je om 13 uur uit voor een speciale ontvangst in het gemeentehuis (Sint-Bernardusabdij 1). Na deze ontvangst trekken we samen naar de bewonersdrink in Depot Deluxe. In de brief die je als nieuwe inwoner onlangs kreeg, vind je alle info.

Overzicht van de standen/activiteiten op de bewonersdrink

- Infostand elektrische deelwagen Partago.

- Infostand zomerprogramma IVEBICA.

- Infostand Toerisme Rupelstreek.

- Infostand Brandweerzone Rivierenland.

- Infostand Casa Blanca Concerts.

- Rondleidingen Oude Bekaertsite met consortium.


;