Menu

Naar de lijst

Belastingkantoor Boom verhuist eind januari naar Mechelen

Gepubliceerd op
calculator-1680905_1920

Het belastingkantoor op het Jozef Van Cleemputplein in Boom verhuist eind januari naar Mechelen. De FOD Financiën verlaat dat gebouw vanaf dan volledig.

Hebt u vragen over uw belastingen? U vindt heel veel informatie op fin.belgium.be, of u kan uw eigen dossier raadplegen op myminfin.be. Als u daar uw antwoord niet vindt kan u terecht bij het contact center van de FOD Financiën op 02 572 57 57 of via het contactformulier.

Als particulier kan u voor vragen over uw dossier ook terecht bij het Centrum Mechelen op 02 576 10 70 of in één van de kantoren:

Zwartzustersvest 24, 2800 Mechelen

Kruisbogenhofstraat 24, 2500 Lier

Tijdens de aangifteperiode in mei en juni kan u in alle kantoren van de FOD Financiën en in heel wat gemeenten terecht om uw belastingaangifte te laten invullen. Concrete data en locaties vindt u vanaf april op fin.belgium.be of bij uw gemeente.

Als zelfstandige of KMO kan u terecht in het infocenter van de FOD Financiën op de Italiëlei 4, 2000 Antwerpen. Of u kan telefonisch contact opnemen met uw belastingkantoor en indien nodig een afspraak maken. U vindt de gegevens van uw belastingkantoor in de kantorengids op fin.belgium.be.


;