Menu

Naar de lijst

Activiteiten zomerpocket 'Tips voor Zomertrips'

Gepubliceerd op
Afbeelding Zomerpocket

Ken je de zomerpocket ‘Tips voor Zomertrips’?In deze handige gids worden alle publieksactiviteiten gebundeld die georganiseerd worden in de Rupelstreek (Hemiksem, Schelle, Niel, Boom, Rumst) of in het Hombeeks Plateau (Leest, Hombeek, Heffen) in de periode van 1 juni tot 30 september.

Het boekje wordt gratis huis-aan-huis bedeeld in de Rupelstreek en is op vele openbare plaatsen in de omliggende gemeentes te vinden.

Ben of ken jij een organisator van een evenement dat voldoet aan deze voorwaarden?

Laat dan deze kans op gratis promotie niet aan je neus voorbijgaan en contacteer ons want ook dit jaar verschijnt er weer een nieuwe editie van onze zomerpocket ‘Tips voor Trips’.

Wat moet je doen?

Je kan de activiteit zelf invoeren in onze online evenementenkalender op de website www.toerismerupelstreek.be of stuur een mailtje met een kort wervend tekstje van je activiteit, met duidelijke vermelding van datum en plaats van afspraak. Voeg een leuke foto (in hoge resolutie) toe (met eventueel vermelding van copyright). Registreer of mail alles vóór 15 april naar an@toerismerupelstreek.be.

Heb je vragen? Lukt het online-invoeren je activiteit niet? Ben je geïnteresseerd om te adverteren? Neem dan gerust contact met ons op 03 880 76 25.


Contact

Toerisme Rupelstreek

Toerisme Rupelstreek vzw
Schommelei 1 bus 3 (PRD De Schorre)
2850 Boom

Tel: 03 880 76 25
E-mail: info@toerismerupelstreek.be
Website: http://www.toerismerupelstreek.be/

;