Menu

Naar de lijst

30 jaar Scholenloop

Gepubliceerd op
IMG_5790

Traditioneel wordt er de laatste week van september de scholencross Marc Coppens georganiseerd. Dit jaar zal de 30ste editie plaats vinden op zaterdag 28 september 2019. Smeer je beentjes maar al in want het belooft een spannende, sportieve én muzikale dag te worden!

Neem jij het graag een keertje op tegen je leeftijdsgenoten in een loopwedstrijd? Aarzel dan niet en schrijf je zeker in voor de 30ste editie. Je kan jezelf inschrijven bij je leerkracht vóór 20 september of ter plaatse tot een uur voor de start. Het eerste startschot wordt gegeven aan de kleutertjes van de 2de kleuterklas om 14uur.

Jong en oud
Geen scholencross in Hemiksem zonder de jogging want ook de ouders, grootouders, nonkels, tantes, broers en zussen, leerkrachten… mogen zich van de sportiefste kant laten zien. Waag je aan de 2, 4 of 6 km, verleg je grenzen en keer moe maar voldoen naar huis. Je kan inschrijven via de scholen van Hemiksem, bij de vrijetijdsdienst of ter plaatse tot een half uur voor het startschot dat voorzien wordt rond 16u30.

Feesteditie
Om de speciale editie nog feestelijker te maken, zal de band “Zat van A” een live optreden geven en voorzien we voor alle deelnemers frietjes aan 1 euro. De sportievelingen die nog een beetje energie over hebben, kunnen zich nog uitleven op het springkasteel.

Downloads


Contact

Vrijetijdsdienst

Sint- Bernardusabdij 1
2620 Hemiksem

Tel: 03 288 26 91
E-mail: elodie@hemiksem.be

Het Administratief Centrum is enkel open op afspraak, u kan voor een afspraak bellen naar 03 288 26 20 of mailen naar afspraken@hemiksem.be.

De Vrijetijdsdienst ondersteunt alles wat met jeugd, sport en de vele verenigingen in onze gemeente te maken heeft.

Het gemeentelijk zwembad, sporthal en de verschillende sportvelden vind je aan de Atletiekstraat 1 in Hemiksem. 

Openingsuren

Maandag:
9.00u - 12.00u
Dinsdag - woensdag:
9.00u - 12.00u, 14.00u - 16.00u
Donderdag - vrijdag:
9.00u - 12.00u
Zaterdag - zondag:
Gesloten

Deze dienst is nu gesloten
;