Menu

Werken in Hemiksem

Op onze vacaturepagina kan je terecht voor de openstaande vacatures bij het gemeentebestuur of OCMW Hemiksem. Ook via de werkwinkel en de website van het VDAB krijg je een overzicht van de openstaande vacatures in onze regio.
In onze gemeente zijn echter ook heel wat handelaars en industriële bedrijven actief. Zo kan je via de website www.jobsinhemiksem.be de vacatures bekijken van de industriële bedrijven gevestigd in Hemiksem.

Ga naar de website Jobsinhemiksem.be

VIBH

De Vereniging van Industriële Bedrijven Hemiksem (VIBH) lanceerde een website waarop je terecht kan voor openstaande vacatures bij de leden van de VIBH.

De website www.jobsinhemiksem.be werd geboren nadat verschillende industriële bedrijven uit Hemiksem de koppen bij elkaar staken rond het thema mobiliteit. De leden beseften maar al te goed dat Hemiksem slechts 3 in- en uitgangswegen heeft. Iedereen zoekt actief naar oplossingen om ’s ochtends minder uitrijdend en ’s avonds minder inrijdend verkeer te hebben. Tegelijk bleek dat er bij de bedrijven relatief weinig inwoners van Hemiksem actief zijn in de bedrijven. Gemiddeld stellen deze bedrijven slechts 10% mensen te werk uit Hemiksem zelf. Uiteraard zoekt elk bedrijf de juiste m/v op de juiste plaats, maar hier wilden de bedrijven van de VIBH toch iets aan veranderen.

Meer werknemers uit de onmiddellijke omgeving levert een win-win situatie op voor zowel bedrijven, werknemers als de gemeente en haar inwoners. Mensen die dichtbij het werk wonen zijn meestal loyaler aan het bedrijf. Werknemers kunnen per fiets of te voet naar het werk en besparen zo ook tijd in en kosten aan de wagen.

Ben jij nog op zoek naar een job of wil je graag dichter bij huis werken? Kijk dan zeker regelmatig op www.jobsinhemiksem.be en wie weet vind jij er wel de job van je dromen!

VIBH