Menu

Disclaimer

Disclaimer voor hemiksem.be


Inhoud

Dit is de officiële website van de gemeente Hemiksem. Het gemeentebestuur is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.

Kom je toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, mail dan naar informatie@hemiksem.be. Alvast bedankt!

Rechten

Tenzij anders wordt aangegeven, is de informatie die je op deze site vindt vrij van rechten. De informatie mag kosteloos, maar mits bronvermelding en enkel voor persoonlijk gebruik, gebruikt worden. Gebruik en reproductie van multimedia-informatie (beelden, geluid, softwaretoepassingen, ...) is steeds aan een voorafgaandelijk goedkeuring onderworpen.

De gemeente Hemiksem behoudt alle intellectuele eigendomsrechten op haar website. Bepaalde softwaretoepassingen en grafische elementen worden door derden aangeleverd en kunnen door het auteursrecht beschermd worden, waardoor de mogelijkheid tot gebruik en reproductie beperkt wordt en aan de voorafgaande toestemming van de auteur onderworpen is.

Privacy

In overeenstemming met de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer, heb je steeds inzage in de persoonsgegevens die je via deze website aan de gemeente Hemiksem bezorgt. Als je dat wil, schrappen of corrigeren we deze gegevens. Je mailt hiervoor naar informatie@hemiksem.be.

Wij gebruiken deze gegevens enkel voor onze online dienstverlening.