Menu

Naar de lijst

​Aanpassingen verhoogde oversteekplaats Kerkstraat

Verkeersremmer Kerkstraat

Van maandag 24 april tot en met vrijdag 28 april zal de gemeentelijke wegendienst aanpassingen doen aan de verhoogde oversteekplaats voor voetgangers in de Kerkstraat. De straat wordt van maandag 8 uur tot vrijdagmiddag afgesloten voor (gemotoriseerd) verkeer. Voetgangers en fietsers kunnen er gedurende de werken passeren al stappen fietsers even af om met de fiets aan de hand voorbij de werken te wandelen.

Het gemeentebestuur luisterde de afgelopen weken naar de opmerkingen en tips die we van inwoners kregen over de onlangs aangelegde voetgangersoversteek op verhoogd verkeersplateau ter hoogte van het kerkhof. Het college van burgemeester en schepenen en de verantwoordelijke van de wegendienst legden alle puzzelstukjes samen om de situatie er voor iedereen te verbeteren.

Om de waterafvoer in de straat te verzekeren zijn een aantal extra maatregelen nodig. Het nodige materiaal is in voorraad waardoor de werken snel van start kunnen gaan. Ook de verkeersborden voor de zone 30 zullen worden geplaatst.


;